![]() |
6 Attachment(s)
Bunaa am avut un clio si azi sunt posesoarea unui opel astra g :X 1.6 8 valve... masina este stock... dar am ganduri pt ea.. Si la sfarsitul lunii imi reiau numerele dupa fosta masinaa:X ...
Nu am mai scris numele pt ca unii dintre voi ma stitii .. dar pt restuuu care nu ma stiti ma numesc Ioanaa:X |
Re: Opel Astra G ... DNA :X
Sa o stapanesti sanatoasa ! Ofera niste detalii despre noua achizitie , dotari si ce planuri ai ptr ea ?
|
Da m am grabit unpic.. ca dotari e cam full fara piele , comenzi volan si traapaa...in rest tot... pei va avea ce a fost si pe clio.. geamuri negre , xenon, stopuri negre sau rosie , pleoape, arcuri sport, jante am de aliaj pe 15 si deocamdata atat...
|
Mult succes!
|
Multumessscc
|
E un pas inainte de la clio la astra. Computer are? Imi plac scaunele si ceasurile de bord. E bun si 8v....... dar 16v era alceva...am ramas placut impresionat cum trage peste 4500 de ture, nu ma asteptam sa fie asa fasnet. Bafta in continuare cu ea.
|
Sa o stapanesti sanatoasa! frumusica foc masina.si interiorul e frumos.in primul rand,jante ii trebuie:D
Spor la modificat si sa ai grija de ea! PS: bine ai venit printre pasionatii de Opel! |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Astea sunt rotile .. Or da bine pe astra? |
Quote:
Poate ai sa treci pe 16 , s-ar potrivi mult mai bine pentru G. Sunt cateva G-uri de la care poti sa te inspiri , chiar aici pe forum. Ai putea sa incerci un joey mode (la faruri ma refer) , o grila fara semn ( undeva la 80 lei parca) . Si modificarile simple , dar cu bun gust isi au rolul in a stiliza masina. Succesuri Ioana 8) |
Quote:
|
Re: Maşina mea: Opel Astra G ... DNA :X
Pe 15 e cam mic pentru Astra....! Pune ceva pe 16. :)
|
Sa o stapanesti sanatoasa..si eu sunt de acord cu "bobby_gsi2"..Astra este peste Clio ;)
Nu ai de ce sa te superi..dimpotriva chiar..ai facut o afacere buna . |
Da nu m am suparat... cine ma cun stie k masina a insemnat mult .. iar acum am alta care va fi frumoasa..orkm va dati seama k dak nu imi placea nu o dadeam... nu zic nimic ai dreptate ca aspect arata bine.. iar in legatura cu jantele daca o las jos ca vreau sa o las as vrea sa vad cum iar sta cu 15 daca nu pun 16...
multumesc bambam... si repet nu ma supar fiecare are cate o parere si eu dasta sunt aiki k sa cer pareri deci chiar nu mma supar!! |
Quote:
Foarte frumoasa masina si ingrijita, cam pretentioasa culoarea :D Nu e chiar full lipseste ,Clima, Traction control , incalzire in scaune, geamuri electrice pe spate, volan reglabil , pilot automat:-P aaa si sa ii cumperi grilele din bara:D , |
2 Attachment(s)
Lasa domne ca suna mai frumos E FULL fara x,y,z etc etc fara numar :lol:
Cat despre masina, arcuri sport+jante 17 daca vrei intradevar sa fie deosebita..altfel ramai la capace si asa cum e. O masina stock e mai frumoasa decat una modificata aiurea, parerea mea directa! Spor. Poate te inspiri: http://www.google.ro/imgres?imgurl=h...ch&um=1&itbs=1 |
All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2025 4Tuning