Nu am mai scris pe aici de ani, deoarece proiectul cu masina a scazut in prioritate pentru ca alte prioritati au aparut (in principiu eforturi in directia unei locuinte). Masina a fost folosita ca masina de zi cu zi in tot acest timp, a fost un bun servitor, cu mici incidente datorate varstei
Acum are putin peste 230.000 km si am observat ca a inceput sa consume ulei

(folosesc 10w40 Castrol de cand e la mine).
Ca si investitii recente, a primit 4 anvelope noi de vara Kumho 215/40R17. Suspensia a fost inlocuita integral cu amortizoare Bilstein B4 si arcuri Eibach ProKit. Am reparat clima care avea scapari de freon: inlocuit radiator frontal si un furtun de pe compresor - acum racoreste foarte bine interiorul. I s-au facut revizii periodice la care am inlocuit consumabile ca discuri frana, placute frana, capete bara, bielete de directie, diverse elemente suspensie. Volanul + airbagul sofer inlocuite cu unele in stare excelenta de pe un model OPC. Am achizitionat si o bara OPC pe care inca nu am montat-o, impreuna cu prinderi originale pentru aripi si proiectoare. Deasemenea, am un eleron Irmscher si o grila Irmscher cumparate dar inca nemontate. Planul era sa-i fac o revopsire integrala pentru ca are destule defecte la exterior si o data cu asta sa montez totul pe ea, insa cum spuneam priorities change.
Intre timp am achizitionat o masina noua, tot un Astra, dar K, si neavand timpul necesar sa ma ocup de batranelul Astra G, am decis sa scot masina la vanzare. Incerc sa o vand cu toate lucrurile cumparate pentru ea, ca sa nu trebuiasca sa le dau separat, adica:
- pe langa rotile de vara noi pe jante de 17" modelul de pe Turbo, ofer si rotile complete de iarna, pe 15" cu anvelope care mai merg inca 1-2 sezoane;
- bara OPC +eleronul Irmscher + grila Irmscher + proiectoare + prinderi
- un ornament de la stalpul stanga-spate care mi-a fost distrus de un biciclist, cumparat original insa nevopsit si nemontat inca
- playerul original compatibil cu comenzile de pe volan e in cutie, pe masian avand un alpine CDE 111 RM (pe care vreau sa-l dau cu masina)
- subwoofer bunicel de la Magnat in cutie MacAudio cu amplif JBL GTO 75.2
- lanturi pentru rotile de iarna
- interfata de diagnoza care se poate folosi cu orice laptop cu port USB
Sunt convins ca sunt lucruri pe care nu mi le amintesc acum. O sa revin cu poze cu masinuta in zilele urmatoare, doar sa-mi fac timp de o sedinta foto.
Pretul la care ma gandesc e 13000 RON, fara sa negociez prea mult pentru ca nu ma grabesc absolut de loc sa o dau.
Revin cu poze, promit