Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
Re: Opel Calibra super !!!
super! Eu personal sunt are fan de calibra...la ce pretz ai lua-to? cam zgarcit in date tehnice despre bijuteria asta(cel putzin pe din-afara) poze din interior!!!! dak te hotarasti s-o vinzi..... cauta-ma
In legatura cu puterea......are 150 de cai in talon si plus ca mai are toba sport si filtru de aer ii dai da alea ceva...poate ajunge la 160!!!Eu am luato cu 6000 si am mai bagat in ea ceva....nush daca o vand!!!
ie pacat sa nu-i faci nimic la un opel calibra...punei un kit si o sa schimbe mult de tot. Bafta si salutari
chiar as vrea niste pareri ce sa fac la ea......plz zimi tu ce sa ii fac!Am citit de calibra aia din spania cred ca este a ta....astept ceva sugesti de la tine!!!
Pai pune si tuh ceva poze cu ea , sa vedem cum arata, si Liviu nu ti-a spus cu rea intentie, el vrea sa iti vada masina sa vada daca sa puna si el pe al lui ceva ce ar da mai bine si poate se inspira de la a ta
e smechera rau masina dar o singura probl au toate calibrele au tabla proasta cunosc multe cazuri in care au murit in calibra.. oricum bafta sa fi ocolit de incidente;
Daca te referi la masina mea...trage bine!Si eu nu-i dau prea mult jar.Bine inteles ca nu stiu cum mergea inainte!Dar de cand am luato nu am avut decat probleme minore cu ea...in rest este ok!parca ziceai ca stii de masina asta...mai zii cate ceva din trecutul ei!!!Mersi