cu tine ar da faliment aia de la fabrica de furtunase ) ms de ajutorul acordat sambata
pe drum inapoi la ortisoara mi a cedat cureaua ca sa faca weekendul cat mai palpitant.
Numai bine
cu tine ar da faliment aia de la fabrica de furtunase ) ms de ajutorul acordat sambata
pe drum inapoi la ortisoara mi a cedat cureaua ca sa faca weekendul cat mai palpitant.
Numai bine
pai erau prea multe furtunase pe acolo trebuia sa le simplificam, cu cit mai simplu cu atit mai bine
Moama ba tu esti sokat frate BITURBO ai spulberat toate visela noastre ,cred ca o sa vedem doar numarul din spate al zendarului ,BNZ ,EU si multi altii sintem terminati
Moama ba tu esti sokat frate BITURBO ai spulberat toate visela noastre ,cred ca o sa vedem doar numarul din spate al zendarului ,BNZ ,EU si multi altii sintem terminati
ba giany ai uitat ca mai am si un t2 daca ma enervez mai tare mai pun una sa am 3 turbine
supertare masinuta,si "destul"d puternica ::X ,in afara d motor...pt k motor caut si eu d ceva timp....sunt curios cum ai intarit suspensia spate...ca din cate stiu..nici r9 nici r11 nu au arcuri....