22-05-12, 13:02
|
|
Stage 5
|
achizitie noua renault 5 !
am achizitonat de curand un renault 5 din 1985 motor 1.1 , sincer ma costat ft. putin 1500 ron dar desi o am doar de o saptamana si ceva am prestat munca intensa ca sa o pun in stare de functionare buna :
1. in anunt era scria ca are consumabilele schimbate recent ieri cand am scos bujiile una pur si simplu era rupta in motor doar filetul , nu va mai povestesc cata munca pt. a scoate bujia cu pricina de acolo.
2.la capitolul lumini pe fata era praf nu avea nimic nici macar firele trase corespunzator (noroc cu , cumnatul meu mi le-a rezolvat)
3.pe spate identic lumini nimic si o gramada de fire in plus
4.in bord nu mergea mai nimic acum merg :vitezometru , turometru , temperatura , lumini in bord , aeroterma , si ce mia ramas este indicatorul la benzina sta numai pe zero (benzina ii bag )
5.fisele la bujii am uitat sa mentionez mai sus
6.carburatorul din pacate este de dacie l-am reglat cat de cat dar nu sunt multumit deloc smuceste si etc dar problema este ca desi masina nu avea nimic schimbat , masina are filtru sport e tunata nu alta ce ma sfatuiti sai pun un filtru de dacie ce sa fac ?
7.de ulei nu va mai povestesc ca nu are rost va puteti face singuri o idee
in schimb masina trebuie sa recunos nu bate nu troncane decat haionul face zgomot o sa rezolv problema asta.
as avea nevoie de doua macarale pe fata si plasticul de deasupra ceasurilor daca ma puteti ajuta contra costa bineinteles astept pareri si sugestii las cateva poze o sa revcin cu altele mai recente !
|
|
|
22-05-12, 23:58
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Re: achizitie noua renault 5 !
arata bine masinuta spor la continuare
|
|
|
23-05-12, 00:28
|
|
Stage 5
|
Mersi oricum pozele inseala destul de mult , am ft mari probleme la interior si sper sa gasesc curand 2 macarale de preferat manuale , asa exterior este ok am cateva planurti oricum curand urmeaza suspensia coborata si caut niste jante pe 15 de tabla pentru ea !
|
|
|
23-05-12, 17:26
|
|
Stage 5
Member of: [AUDI]
|
bafta cu masina
|
|
|
27-05-12, 23:51
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Arata foarte bine masina,spor la treaba in continuare.
|
|
|
28-05-12, 01:31
|
|
Stage 5
|
arata dar muncesc la ea o groaza doar ca sa fie o masina in stare buna - ft buna de functionare , in unele momente imi pare rau ca am luat-o dar in altele nush are ceva ce imi place modelul asta de renault si ma incanta mai ales faptul ca nu bate nimic pe ea , doar greieri de la plasticele din interior !
curand revin cu poze
|
|
|
28-05-12, 09:04
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Muncesti dar si cand vei vedea rezultatull va fi bucuria ca este facuta de tine , succes cu ea promite masina , imi place culoarea mai ales
|
|
|
28-05-12, 09:07
|
|
Stage 5
|
si asa eu luasem masina cu gand sa o pun cat de cat la punct sa merg cu ea decent , dar deja am inceput cu alte planuri sa vedem ce va mai fii ! bafta tuturor
|
|
|
29-05-12, 01:08
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [DACIA] [RENAULT] [DreamWorks Club]
|
Quote:
Originally Posted by tuner-man
arata dar muncesc la ea o groaza doar ca sa fie o masina in stare buna - ft buna de functionare , in unele momente imi pare rau ca am luat-o dar in altele nush are ceva ce imi place modelul asta de renault si ma incanta mai ales faptul ca nu bate nimic pe ea , doar greieri de la plasticele din interior !
curand revin cu poze
|
de treaba cu plasticele nu o sa scapi prea usor..eu nici de al naibii nu am reusit sa elimin scartaitul de la haion...si am renuntat, am inceput sa ma impac cu ideea asta
https://forum.4tuning.ro/83-car-styli...e-chimica.html
CONTACT 0763096148
|
|
|
29-05-12, 11:37
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Oltcit]
|
Cu jantele eu zic sa-ti iei niste aliaje si chiar de 16 si pui gume subtirele pe ele, daca ce ai tu e deja pe 14...o mai trantesti un pic de pamant sa se lase mai jos din garda si e totala... La culoarea aia a masinii merg niste jante portocalii, galbene, verde brotac...
Ady, tu cu hayon-ul n-ai facut tot l-ai dat jos de pe masina? Sa vezi ca nu mai face zgomot ) Poate e chederul, altul pus in loc de la alta masina sau stransa iala incat sa se inchida doar prin presiune aplicata la inchidere, daca sta mai strans o mai face zgomot?
|
|
|
29-05-12, 12:58
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [DACIA] [RENAULT] [DreamWorks Club]
|
Quote:
Originally Posted by don_eduardo37
Cu jantele eu zic sa-ti iei niste aliaje si chiar de 16 si pui gume subtirele pe ele, daca ce ai tu e deja pe 14...o mai trantesti un pic de pamant sa se lase mai jos din garda si e totala... La culoarea aia a masinii merg niste jante portocalii, galbene, verde brotac...
Ady, tu cu hayon-ul n-ai facut tot l-ai dat jos de pe masina? Sa vezi ca nu mai face zgomot ) Poate e chederul, altul pus in loc de la alta masina sau stransa iala incat sa se inchida doar prin presiune aplicata la inchidere, daca sta mai strans o mai face zgomot?
|
Credence-ma ca l-am strains de I-au sarit spumele... Toata treaba e din plasticul ala de la baza haionului ala in care e pus butucul, iar chederul este al ei
Last edited by B XX ADI; 29-05-12 at 13:01.
|
|
|
29-05-12, 15:35
|
|
Stage 5
|
deja am achizitionat 4 anvelope yokohama 195/45/15 si acum caut jante adica doar ma uit momentan oricum nu pot face nimic cu vremea asta deci sincer de o saptamana tot ploua aici si mai stau la tara garajul , il am plin , deci asteptam sa se schimbe vremea.
am incercat o reconditionare a macaralelor , functioneaza dar dau semne ca vor ceda , asa ca o sa cumpar altele in cel mai scurt timp !\
p.s poze cu macaralele si cu interiorul imi lipseste acel plastic deasupra ceasurilor si parca imi sta pe inima !
|
|
|
04-06-12, 02:38
|
|
Stage 5
|
Desi aveam planuri mari cu masina sa mai ivit o problema majora sa zic asa , am fiscalul am tot la masina dar nu am copie buletin de la ultimul propietar iar baietii de la care am luat masina , sunt cam imposibili de gasit , deci nu voi investii sa reconditionez masina daca nu reusesc sa dau de propietar , este o masina buna cu 300 de ron investiti ar fii o masina ft buna , daca in cazul in care nu gasesc propietarul ( in acest caz propietara ) o sa fiu nevoit sa pun masina in vanzare sa o cumpere cineva la un pret modic care are nevoie doar de transport , nu ca mine sa doreasca un proiect !
Astept zilele astea niste raspunsuri daca nu masina va iesi la vanzare pe 420 de euro ultimul ban nici mai mult nici mai putin , masina mai are asigurare inca 5 luni de zile itp pana la anul in noiembrie se poate circula cu ea fara probleme !
Bafta tuturor !
p.s las niste poze noi
|
|
|
04-06-12, 21:30
|
|
Stage 5
|
desi am zis ca stagnez nu ma pot abtine sa nu am zis ca ma abtin nu am reusit mai probez cate ceva poate am noroc si rezolv cu actele , poze noi ,
bafta tuturor!
|
|
|
04-06-12, 22:35
|
|
Stage 5
|
Arata frumos sii sta bine cu noile jenti
|