04-06-12, 23:24
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT] [Freehand Design Usergroup] [DACIA]
|
Re: achizitie noua renault 5 !
Gata,ai schimbat 70% din look-ul masini.Pune poza cu toate jantele sus
|
|
|
04-06-12, 23:38
|
|
 Stage 5
|
Da ai dreptate masina arata total diferit insa nu raman acele jante , de cand am luato am spus ca vreau ceva cu buza si cu buza vor fii indiferent de situatie , partea grea ramane inca decizia sa o fac sau nu daca nu dau de propietara ?
Am resursele necesare sa imi pun masina asta la punct , deci sa o fac perfecta ma refer la caseta de directie necesita un kit de reparatie ft ieftin doar multa munca , am schimbat bucse pivoti si etc. arcurile le am deja pentru fata , bani de jante si inca un set de jante am si tot asa dar daca maine ma opreste politia in trafic si pentru orice nebunie sus talonul , ce ma fac dupa ? Mai ales la noi aici in loc sa ia "smecherii" cu bmw-uri si mercedes-uri si etc. cu numere de america ma iau pe mine ca vezi domnule jantele sunt cam mari si raman cu investia si cu fierul ca garantat ma chinui sa vand masina asa cum este si la pretul de 400 de euro deci dati-mi si voi macar un sfat ceva , sau cineva binevoitor de prin buftea sa ma ajute macar sa verifice daca propietara mai sta la adresa care o am eu , ce ziceti baieti ma ajutati si pe mine sa continui acest proiect ?
Ft rau ma simt si acum cand ma vad in faptul de a abandona acest proiect avand resursele necesare de a face ceva frumos !
|
|
|
04-06-12, 23:52
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT] [Freehand Design Usergroup] [DACIA]
|
Pai ai actele masini????Talon,Carte de Identitate,contract vanzare-cumparare,etc???Din ce inteleg atat doar ca masina nu este trecuta pe tin,nu??Daca asa stau treburile stai linistit poti sa iti duci proiectul la bun sfarsit in cel mai rau caz iti iei o amenda de la politie,dar nici aia pt ca nu umbli cu CIV-ul la tine sa vada daca esti sau nu proprietar.Bineinteles indeal ar fii sa rezolvi problema.Cat despre modificat....pffffff asta e mergi la risc nu ai ce face,daca vrei sa fi in ordine nu mai modifici masini si gata,tu alegi.Parerea mea ii sa iti faci damblaua si sa iti asumi riscurile care sunt.
|
|
|
05-06-12, 00:52
|
|
 Stage 5
|
Da ai dreptate , mersi frumos de ajutor si sfaturi cred ca cel mai sigur voi continua cu acest proiect in cazul in care ma decid 100% sper sa face ceva ft ft frumos momentan merg pe aducerea masini la un nivel decent exterior !
|
|
|
05-06-12, 03:19
|
|
 Stage 5
|
Apropo aveti idee se potriveste un motor de laguna 1 pe micutza ? un motor de 1.8 sau 2.0 am posibilitate de ceva cred  am cutie in 5 trepte , si ma refer daca se potriveste adica daca se pupa cu cutia ca in rest stiu ca am de munca
|
|
|
05-06-12, 03:24
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [DACIA] [RENAULT] [DreamWorks Club]
|
Quote:
Originally Posted by tuner-man
Apropo aveti idee se potriveste un motor de laguna 1 pe micutza ? un motor de 1.8 sau 2.0 am posibilitate de ceva cred  am cutie in 5 trepte , si ma refer daca se potriveste adica daca se pupa cu cutia ca in rest stiu ca am de munca 
|
codul motorului trebuie sa fie cu F
|
|
|
18-06-12, 22:52
|
|
 Stage 5
|
astazi am coborat suspensia spate totul a decurs ca la carte , dar totusi am coborata prea mult ( maine revin cu poze ) si tot maine o mai ridic sa vedem cum arata deja am o spira taiata din arc ma batea un gand sa mai tai una , dar mi se pare riscant cine stie ce mai visez in seara asta si poate maine imi vin draci pe arcuri fata !
|
|
|
21-06-12, 14:46
|
|
 Stage 5
|
Dupa cum am promis , poze cu ce am mai facut :
1. am terminat cu suspensia
2. reparat haion si 1 prag celalalt il fac astazi
3. am schimbat bujii ,fise , ulei , filtru ,
4. am refacut bordul merge tot mai am putin de umblat la kilometraj
5. am schimbat volanul nu stiu daca se vede in poze
|
|
|
04-07-12, 01:48
|
|
 Stage 5
|
Am dat masina peste cap , este de lucru ft mult la partea de sudura noroc ca am un prieten cu argon care imi este ft dator , sambata vine si reface tot , lonjeroanele sunt ft grav , in loc de antifon folosesc vopsea pt vapoare ma costat 40 de lei 15 kg si ii dau o fata si interiorului deoarece am comandat mocheta noua ! las pozele sa vb !
|
|
|
04-07-12, 03:54
|
|
 Stage 5
|
ca sa nu uit masina merge excelent a facut 2 victime un golf 3 si o calibra 2.0 benzina ambele pe 400 de metri neasteptat de bine ! mai am ft mult de munca , sper ca in curand macar sa o aduc la starea ei de odinioara , apoi incepem cu alte nebunii ,
|
|
|
04-07-12, 20:01
|
|
  Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
|
Quote:
Originally Posted by tuner-man
ca sa nu uit masina merge excelent a facut 2 victime un golf 3 si o calibra 2.0 benzina ambele pe 400 de metri neasteptat de bine ! mai am ft mult de munca , sper ca in curand macar sa o aduc la starea ei de odinioara , apoi incepem cu alte nebunii ,
|
Calibra aia trebuie sa fi fost pe ultimul drum saraca ori soferul nu stia cu ce se mananca
|
|
|
04-07-12, 23:17
|
|
 Stage 5
|
Masina este una neagra are niste jante frumoase , sigur ai vazut-o prin buzau nu cred ca e masina cel mai sigur soferul , ideea este ca in repetate randuri a muscat-o mai conteaza altceva ? si oricum de ce vrei sa imi rapesti momentul meu de bucurie    daca eram la legale mai conta ca e soferul sau masina ?
Abia astept sa vina ziua de sambata sa vina baiatul cu sudura !
|
|
|
05-07-12, 21:54
|
|
 Stage 5
|
Inca se lucreaza la curatare , maine vine baiatul cu sudura , am demontat si tot interiorul sa vedem ce va mai urma !
P.S am reusit sa dau pe propietara masini , saptamana care vine imi va trimite fiscalul si tot ce am nevoie !
|
|
|
07-07-12, 18:04
|
|
 Stage 5
|
Gata burta la super 5 este ok , nu mai are gauri , am umblat si la interiorul aripilor pentru o masina din 1985 acum arata impecabil am facut si pasajele la roti totul merge ok , o sa pun pozele cu lucrarile efectuate , nu pare mare lucru dar sa sudat si curatat si slefuit grupa mare la aceasta masina !
|
|
|
07-07-12, 19:17
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
arata foartebien spor la lucru
|