sal all.......fratziilor....spune-ti-mi si mie va rog eu.....tocmai am achizitionat azi o laguna 1.9 dci.... din 2002...........am facut o alegere buna........din cate am mai auzit eu am inteles ca sunt cam proaste pe la articulatzii...ce zicetzi?
salut Dragos....eu sunt posesorul unei Laguna 2 1,9 dCi din 2002....pot sa spun ca sunt foarte multumit de ia,atat ca io am suspensie sport pe ia,(este rigida) si am si cauciucuri cu garda joasa, dar in rest nu am probleme cu nimik.....e cam puturoasa la plecarile de pe loc dar dupa ce dau a doua si intra turbina te baga in scaune....in rest e OK
salut Dragos....eu sunt posesorul unei Laguna 2 1,9 dCi din 2002....pot sa spun ca sunt foarte multumit de ia,atat ca io am suspensie sport pe ia,(este rigida) si am si cauciucuri cu garda joasa, dar in rest nu am probleme cu nimik.....e cam puturoasa la plecarile de pe loc dar dupa ce dau a doua si intra turbina te baga in scaune....in rest e OK
rectific tocmai mi-a cazut cutia...nu mai recunoaste vitezele...o laudasem prea mult si acum se pare ca a venit si partea proasta...asta e
- @B73BOS de curiozitate ce suspensii ai? eu am H&R si sunt foarte multumit... am adus pentru cineva KW si sunt extrem de dezamagit de ele... pun si o poza pentru cei care vor idei de tuning
- @dragos_cow nu vei gasi dc/dvd cu RO la nici o reprezentanta... nu exista inca.