Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > RENAULT > Masina mea Renault

Reply

Thread Tools
Old 28-10-06, 16:35   #1
sori

Stage 2

sori's Avatar

Default laguna 2

am si eu o laguna 2 ,1.9 DCI privilege , imi poate da cineva idei de niste pragaruri spoilere eleron etc?ceva poze?
sori is offline   Reply With Quote
Old 21-11-06, 19:09   #2
demian

Stage 4

demian's Avatar

Default Re: laguna 2

pai dute la reprezentanta renault si vezi cat costa si daca iti place vezi spoilerele pt laguna v6
demian is offline   Reply With Quote
Old 22-11-06, 08:25   #3
daniwmk

Stage 5

daniwmk's Avatar

Quote:
Originally Posted by demian View Post
pai dute la reprezentanta renault si vezi cat costa si daca iti place vezi spoilerele pt laguna v6
barele de protectie pentru v6 costa cel putin dublu fata de un kit de la orice firma ...
daniwmk is offline   Reply With Quote
Old 22-11-06, 13:13   #4
GGI78

Stage 2

GGI78's Avatar

Member of:
[RENAULT]

http://www.giacuzzo.com/deutsch/renault-index.html

http://www.elia-ag.de/index2.html
GGI78 is offline   Reply With Quote
Old 22-11-06, 15:01   #5
pl_joser_ro

Stock

pl_joser_ro's Avatar

am o problema cu laguna 2 : motorul la relanti face un zgomot prea mare si cam cu variatzii de zgomot cand mai tare cand mai incet dar turometrul ramane fix nu se misca. eu m-am gandit k e cureaua de distributie are cineva o alta idee? merci anticipat
pl_joser_ro is offline   Reply With Quote
Old 22-11-06, 15:05   #6
demian

Stage 4

demian's Avatar

cati km ai la masina?sau a umblat cineva la motor la relantiu?nu inteleg cum poti sa ai probleme la o masina din asta si ii destul de noua?parerea mea este cel mai bine ar fii sa vezi la un service dar ar fii bine sa cunosti pe cineva care lucreaza la service-ul respectiv, sper sa-ti rez. problema
Old 22-11-06, 17:29   #7
daniwmk

Stage 5

daniwmk's Avatar

Quote:
Originally Posted by pl_joser_ro View Post
am o problema cu laguna 2 : motorul la relanti face un zgomot prea mare si cam cu variatzii de zgomot cand mai tare cand mai incet dar turometrul ramane fix nu se misca. eu m-am gandit k e cureaua de distributie are cineva o alta idee? merci anticipat
volanta e de vina
daniwmk is offline   Reply With Quote
Old 23-11-06, 19:23   #8
sori

Stage 2

sori's Avatar

poate sa fie din mai multe cauze...incat cel mai bine ar fi daca te ai duce la un service...ori reno ori altundeva...
Old 24-11-06, 01:18   #9
stuRZA

Stage 2

stuRZA's Avatar

Cool Re: laguna 2

mi-am luat si eu o laguna(II) 1.9 120.suspensile sunt inalte si moi(le schimb) mai trebe sa redecorez incinta la subwoofere(WCC) are 90000 km , 2004 , si as vrea sa-mi montez o toba (borla pe mijlocul spoilerului spate) si nu stiu de unde fac rost de o protectie sa nu se topeasca spoilerul de la toba incalzita.ma ajuta cineva?si cu niste idei de tuning mai modest ca look.
stuRZA is offline   Reply With Quote
Old 24-11-06, 14:22   #10
GGI78

Stage 2

GGI78's Avatar

Member of:
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by stuRZA View Post
mi-am luat si eu o laguna(II) 1.9 120.suspensile sunt inalte si moi(le schimb) mai trebe sa redecorez incinta la subwoofere(WCC) are 90000 km , 2004 , si as vrea sa-mi montez o toba (borla pe mijlocul spoilerului spate) si nu stiu de unde fac rost de o protectie sa nu se topeasca spoilerul de la toba incalzita.ma ajuta cineva?si cu niste idei de tuning mai modest ca look.
Uitate un pic mai sus sunt doua site-uri special pt RENAULT... stai linistit n-o sa incingi tu toba finala incat sa ti se topeasca spoilerul
GGI78 is offline   Reply With Quote
Old 24-11-06, 18:57   #11
sori

Stage 2

sori's Avatar

da...pe acele site`uri sunt cate ceva...dar tobe nu am vazut ))
Old 25-11-06, 17:41   #12
demian

Stage 4

demian's Avatar

si eu mi-am inst. o toba dar nu mi se topeste spoileru pt ca mi-au decupat acolo unde a fost instalata(uitate pe poza mea)
Old 25-11-06, 17:49   #13
sori

Stage 2

sori's Avatar

si c are este diferenta...???dintre toba care ai avut o si toba care o ai acum?si cati bani te-a costat toata afacerea asta:P
Old 25-11-06, 19:13   #14
tm8bnz

Stage 5

tm8bnz's Avatar

Member of:
[Moderators]
[RR]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by stuRZA View Post
Deci hai sa intelegem,ai un LAguna DIESEL,la care vrei sa ii pui o toba sport (de parca ar avea vre'un efect la diesel) si mai vrei sa o scoti si pe mijloc (sa afumi UNIFORM in spatele tau) si iti mai e si frica,ca o sa ti se topeasca spoileru de parca o sa dea flacari pe toba !?
Ce noroc pe aia cu firmele de tuning ca mai sunt oameni ca voi ce le fac vanzare !
Old 25-11-06, 21:47   #15
demian

Stage 4

demian's Avatar

Quote:
Originally Posted by sori View Post
si c are este diferenta...???dintre toba care ai avut o si toba care o ai acum?si cati bani te-a costat toata afacerea asta:P
Pai toba a costa 80€(tipo moto cu silensiador) iar inst. 50€. De mentionat ca toba costa inainte 130€ dar eu am cumparato de la o concentratie de masini tuning si firma care vinde aceste tobe era acolo si vindea mai ieftin toate accesorile.Chiar ca o sa-ti fumege mai mult dar o sa faca sunet dar nu asa ca la o masina pe benzina
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -