![]() |
laguna 2
am si eu o laguna 2 ,1.9 DCI privilege , imi poate da cineva idei de niste pragaruri spoilere eleron etc?ceva poze?
|
Re: laguna 2
pai dute la reprezentanta renault si vezi cat costa si daca iti place vezi spoilerele pt laguna v6
|
Quote:
|
|
am o problema cu laguna 2 : motorul la relanti face un zgomot prea mare si cam cu variatzii de zgomot cand mai tare cand mai incet dar turometrul ramane fix nu se misca. eu m-am gandit k e cureaua de distributie are cineva o alta idee? merci anticipat ;)
|
cati km ai la masina?sau a umblat cineva la motor la relantiu?nu inteleg cum poti sa ai probleme la o masina din asta si ii destul de noua?parerea mea este cel mai bine ar fii sa vezi la un service dar ar fii bine sa cunosti pe cineva care lucreaza la service-ul respectiv, sper sa-ti rez. problema
|
Quote:
|
poate sa fie din mai multe cauze...incat cel mai bine ar fi daca te ai duce la un service...ori reno ori altundeva...
|
mi-am luat si eu o laguna(II) 1.9 120.suspensile sunt inalte si moi(le schimb) mai trebe sa redecorez incinta la subwoofere(WCC) are 90000 km , 2004 , si as vrea sa-mi montez o toba (borla pe mijlocul spoilerului spate) si nu stiu de unde fac rost de o protectie sa nu se topeasca spoilerul de la toba incalzita.ma ajuta cineva?si cu niste idei de tuning mai modest ca look.
|
Quote:
|
da...pe acele site`uri sunt cate ceva...dar tobe nu am vazut :)))
|
si eu mi-am inst. o toba dar nu mi se topeste spoileru pt ca mi-au decupat acolo unde a fost instalata(uitate pe poza mea)
|
si c are este diferenta...???dintre toba care ai avut o si toba care o ai acum?si cati bani te-a costat toata afacerea asta:P
|
Quote:
Ce noroc pe aia cu firmele de tuning ca mai sunt oameni ca voi ce le fac vanzare ! :lol: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:55. |
- Copyright 2026 4Tuning