Operatiunea folie jos stopuri si operatiunea plastidip manere interioare si stema spate.
Cum trebuia sa demontez fetele de usa, am preferat sa bag hartie pe sub manere si ziare in jur si am dat direct cu ele montate. La prima vedere au iesit bine, culoarea e ca inainte fapt pt care nu se vede nici o diferenta unde am decojit butonul. Ideea e ca trebuie sa fi atent cand scoti ziarele mai ales daca dai mai multe maini si lasi sa se usuce.. se transforma in colant si risti sa ciupesti manerul putin asa cum am facut si eu..dar am reparat oarecum
Un proiector nu mai arde, am crezut ca s-a ars, asa ca am bagat mana pe la roata pt a ajunge la el...noroc ca am mana subtire... cand colo becul era bun... deci s-a intamplat ceva.. din cate am vazut mike mi-a pus o siguranta sus la baterie si nu e arsa; daca era arsa nu mergeau ambele banuiesc
... Acum de ce nu merge proiectorul nu stiu, dar ma va lamuri mike sper..
ps: intre timp am reparat si capacul de la janta rupt..i-am construit marginea dintr-un plastic de la un bidon..topit,modelat, lipit cu pistol etc..momentan arata destul de rezistent.. acum spre sa gasesc o nuanta asemanatoare la un laborator de vopsele... Si un primer mai ieftin, nu 50 ron un spray. La ele as da si cu primer..desi la capacele de iarna am dat doar cu spray si rezista ok dupa 2 ani de mers prin zapada.