Desi am masina de anul trecut, nu am prezentat nimic pentru ca am crezut ca nu e cazul, mai ales ca era cat se poate de stock; dar lucrurile au inceput sa se miste usor,(in functie de buget), am observat ca mai apar si alte prezentari de hatch si am ajuns la concluzia sa o arat si pe ea.
Este modelul cu face lift,an 2006, adusa din franta, cam puturoasa de felul ei, dar de ajuns pentru mine care prefera plimbarile.
Prima modificare care am facut-o la ea pentru ca nu vedeam nimic, a fost sa-i pun o instalatie xenon (6000k) pe faza scurta de care sunt f multumit ( speram sa fie asa tinand cont ca n-am luat-o de la un magazin mic de "tuNNing" pe bani putini ). Si ca sa dea bine tot farul am scapat si de lumanari (pozitii galbene) si am pus leduri de culoarea xenonului.
Urmatoarea modificare a tinut de interior, intrucat eram f nemultumit de bancheta spate care nu se rabata si era cam inalta. Asa ca am achizitionat un set complet de scaune(cel al soferului avand si reglaj pt spate;ambele cu tetiere reglabile care sunt minunate si buzunare de depozitare spate) + bancheta(cu cotiera). Mai luasem si o cotiera pt mine, dar nici in ziua de azi n-a ajuns dar nici n-am platit in avans pt ea.
. Avand si niste covorase urate si enervante ( intra sub pedale ) am luat si un set de 5 covorase originale care vin perfect si sunt multumit de ele.
Apoi a urmat folia Llumar pe toate gemurile omologata pusa la expert detailing bucuresti : spate mediu + fata cea mai deschisa.
O data cu sosirea primaverii am zis ca trebuie sa scap de rotile de iarna ( 15'' + capace )
, asa ca au inceput cautarile pt roti de vara. Mare durere de cap am avut aici intrucat nu stiam pt ce dimensiuni,modele sa optez. Dupa lungi cautari am reusit sa ma opresc la ceva: jante Dezent F 17'' et.38 + anvelope 205/50/17 (kebler fata si michelin spate- asemanatoare ca model,gen V,protectie janta) .... PE aceasta cale multumesc colegilor de forum: iulian si jd care m-au suportat cu intrebarile sacaitoare .
Acum urmeaza sa vopsesc in rosu etrierii, consider ca va da bine pe ea si o sa o bag sa vopsesc si bandourile fata spate laterale in culoarea masinii.
Mai caut si un eleron, cred ca e neterminata sus asa si proiectoare ca n-am deloc.
Curand va trebui sa schimb si placutele de frana si discuri cred, ma cam uit la ebc, dar am citit ca la unii scartaie, inca nu stiu ma mai gandesc pt ce voi opta.
Ma mai gandesc serios sa aplic pe usi,hayon si folie speciala pt a avea un sunet mai ok pe sistemul audio stock. Dar toate astea in timp--studentia masii.