Quote:
Originally Posted by SV25MBN
Nu te supara ca iti zic, dar.. o masina se lasa jos din suspensii apoi din prelungiri.  Daca iti faci griji ca o sa fie prea joasa cu suspensii sport nu stiu de ce te gandesti sa ii pui prelungiri atunci.
|
Ai dreptate si stiu asta, de aceea eu nu vreau prelungiri ca sa fie mai joasa chipurile! Vreau ca prelungirea sa o lipesc astfel incat sa fie jumatate pe bara, jumatate sub nivelul barii, gen 3 cm. Daca fac treaba asta si o voi face candva voi pune si suspensie. Normal voi cauta niste prelungiri care sa dea bine nu orice tampenii, si le voi integra in bara sa nu se vada ca-s lipite. Cel putin asta am in cap acum.
Quote:
Originally Posted by mateiush
Sincer...nu imi plac ..bara din fata ar merge de rs lasata jos si voila !
Multa bafta cu masina !
|
Ai dreptate, dar pe langa faptul ca bara de rs costa destul, totusi vreau altceva fata de restul. Si nu vreau alte bari, vreau doar niste prelungiri.
Ideea e sa reusesc sa desenez o prelungire care sa se pupe cu liniile masinii, si sa fie finuta, un fel de pachet sport din fabrica. Exista pt megane, original de la renault asa ceva, dar nu-mi place cum arata. Daca e desenata cum trebuie si facuta e imposibil sa dea rau pe masina.
Pun poza cu o prelungire frumoasa pe un opel, vreau ceva mai finut.
Pun poze si cu kitul de la renault, cel verde.
Poze si cu ceva ce mi-a placut la un megane rs: pragurile+deflector spate