Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masina mea Dacia

Closed Thread

Thread Tools
Old 24-05-08, 20:24   #76
deniel
Dacia Driver

Stage 5

deniel's Avatar

Member of:
[DACIA]
[FORD]
Default Re: My CaZaN

probleme financiare? si cu skoda sau opel cum ramane 0 km?
deniel is offline  
Old 25-05-08, 12:05   #77
gyde
Banned

Stage 5

Member of:
[DACIA]

nu frate deocamdata daca reusesc sa vand masina investesc intr-un garaj in niste scule vreau sa ma apuc de treaba singurel si pe urma ce oi strange sa iau o masina oricare
gyde is offline  
Old 25-05-08, 12:08   #78
CristiRS
Dacia Driver

Stage 5

CristiRS's Avatar

Member of:
[DACIA]

ce gyde vinzi my cazan ?
CristiRS is offline  
Old 25-05-08, 12:54   #79
gyde
Banned

Stage 5

Member of:
[DACIA]

sti nu prea as vrea dar ca sa stie toata lumea vreau sa imi investesc niste bani intro afacere si incerc sa o vand in caz ca fac rost de bani nu o sa o mai dau ca mam indragostit de ea dar acum pe moment am nevoie de bani pana sambata viitoare sa vedem poate ma ajuta Dumnezeu si produc sa am masina ca nu prea as vrea sa o dau tin foarte mult la ea cu toate ca am investit mult in ea si as mai vrea sa investesc o suma foarte mare de bani
gyde is offline  
Old 27-05-08, 19:23   #80
g0eStyle

Stage 1

g0eStyle's Avatar

Quote:
Originally Posted by gyde View Post
frate daca luai permisul din prima oara mai taceam dar vad ca ai uitat ca te-ai chinuit sa il iei si u astia sunt prietenii si oricum ca sa iti intre bine in cap fac masina si cand iau permisul sa bag numai benzina nu sa vin sambata de la bacau sa stau pe sub masina si duminica sa ma plimb putin cu ea eu vreau sa bag benzina si sa plec unde am treaba asa ca bafta si nu mai fii asa increzut ca nu e frumos aaaa si am uitat pana in 2011 ma modernizez poate imi iau si eu un opel sau skoda noua 0 km ca sa stii cum stam masina asta e pt nebuniile mele si ca sa invatz sa conduc
sorry de offtopic, dar ce se intampla in 2011 ?!
g0eStyle is offline  
Old 27-05-08, 23:54   #81
gyde
Banned

Stage 5

Member of:
[DACIA]

in 2011 cica se scot masinile non euro dar eu nu cred aceaqsta aberatie inseamna ca guvernul vrea razboi) glumesc dar sunt unii oameni care chiar nu isi pot permite o masina mai noua din motive financiare eu unu ori duc masina la fier ori o radiez si o fac de curse ca alta masina o sa imi iau in curand
gyde is offline  
Old 28-05-08, 09:31   #82
g0eStyle

Stage 1

g0eStyle's Avatar

okay, merci ca m-ai lamurit ... ce chestie, si eu care vroiam sa imi mai iau o Dacie
g0eStyle is offline  
Old 29-05-08, 14:04   #83
gyde
Banned

Stage 5

Member of:
[DACIA]

dar dc sa nu iti iei sunt multe de vanzare nu vezi ca lumea a inceput sa isi cumpere cate 2/3 pt a reusi sa faca din mai multe una parerea mea daca nu ai masina e sa iti iei o dacie si pe parcurs sa poti strange bani pt ca daca iti iei o masina mai scumpa si piesele de schimb o sa fie la fel ca masina si nu o sa mai poti strange bani asa cu dacia eu zic ca poti sa mai pui si deo parte asa ca bafta faci ce crezi tu ca e mai bine

inca ceva pt cei care intra si vad sa stiti ca daca vreti sa lasati masina mai jos merg arcuri de e30 de bmw ursulet depinde de arcuri puteti sa o lasati 5 + 5 si fata si spate arcurile se potrivesc numai cele de fata pt nu a mai avea neplaceri la drum denivelat sa se miste arcul sa sara de pe pozitie eu am incercat si a mers acum trebuie sa mai fac rost de 2 arcuri si ma apuc sa le montez cat despre amortizoare se pot incarca cu 16 sute toate 4 si ai rezolvat cu articulatia bafta'

Moderator : Foloseste si tu functia Edit .

Last edited by Daniel_Toa; 30-05-08 at 15:28.
gyde is offline  
Old 30-05-08, 15:53   #84
g0eStyle

Stage 1

g0eStyle's Avatar

okay.. merci de sfat. La Dacie am ramas cu gandul
g0eStyle is offline  
Old 31-05-08, 19:40   #85
deniel
Dacia Driver

Stage 5

deniel's Avatar

Member of:
[DACIA]
[FORD]

Ai modificat ceasurile gide k sunt curios cum arata ?
deniel is offline  
Old 02-06-08, 12:12   #86
gyde
Banned

Stage 5

Member of:
[DACIA]

inca nu astept pe prietenul paliu sa imi termine cadranele oricum a fost foarte mult de munca sper ca marti sa le termin si sa ma mai ocup putin de ea pe vineri imi termina cineva de pe forum o incinta de cel mai mare subwoofer vazut pe dacie e vreo 3 sferturi din portbagaj cu 2 difuri mtx sper ca pe saptamana viitoare luni sa termin cu toate astea si sa pun niste poze cand sunt ceasurile gata
gyde is offline  
Old 03-06-08, 05:11   #87
gyde
Banned

Stage 5

Member of:
[DACIA]

am si eu o intrebare pt cei care sunt tinichigii gasesc si eu o fusta pe fata de sub bara tabla aia imi trebuie neaparat daca stie cineva unde gasesc as vrea noua ma apuc de tinichigerie vopsitorie vreau sa o fac gen godinii astept niste pareri noi in legatura cu culoarea si dungile de gordini as vrea sa le fac ce nuanta merge pe alb orice parere de bine sau de rau este bine venita masina se va face pt curse si nebunii si in curand imi voi achizitiona masina noua dar asta ramane pt ca am prins drag de ea in continuare astept pareri
gyde is offline  
Old 04-06-08, 00:02   #88
cannavaro

Stage 5

cannavaro's Avatar

Member of:
[DACIA]

fusta fata o cumperi cu totul tabla + sort ( ochelari faruri) etc.
cannavaro is offline  
Old 04-06-08, 00:47   #89
gyde
Banned

Stage 5

Member of:
[DACIA]

nu imi trebuie toata sau daca gasesc sa iau asa noua o iau asa daca gasesc una in perfecta stare imi trebuie pana la faruri decat partea de jos
gyde is offline  
Old 04-06-08, 00:48   #90
gyde
Banned

Stage 5

Member of:
[DACIA]

imi trerbuie decat partea de jos cu stopurile nu imi trebuie pana sus la faruri sau daca gasesc undeva noua o iau cu totul dar sh vreau sa fie impecabila neatinsa si fara urma de rugina astept propuneri
gyde is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -