Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masina mea Dacia

Closed Thread

Thread Tools
Old 05-05-08, 15:02   #61
gyde
Banned

Stage 5

Member of:
[DACIA]
Default Re: My CaZaN

frate mie nu imi place masina cu barile astea masina arata altfel decat pozele care sunt pe forum sa schimbat multe la ea de cand nu am mai facut poze dar treaba e ca momentan nu imi trebuie bari momentan imi trebuie cutie de viteze 5 trepte cu planetare care rog pe cineva care are sa imi dea un pm si pe urma sa caut o fusta de fata si bari cromate sau nuchelate pt ai schimba tot aspectul si tin sa precizez ca masina momentan e foarte lasata cu jante de canada late albe folie si multe aletele pe viitor CUMPAR CUTIE 5 TREPTE +PLANETARE
gyde is offline  
Old 05-05-08, 18:56   #62
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

are un prieten de al meu cutie in 5 daca vrei.350 RON cu tot cu planetare.
bolidu' is offline  
Old 05-05-08, 21:49   #63
gyde
Banned

Stage 5

Member of:
[DACIA]

planetarele sunt in stare buna bate vreuna mio si poate monta in ce zona sta dami te rog mai multe detalii sau lasmi un id de mess pe pm
gyde is offline  
Old 08-05-08, 14:43   #64
AG......RAK

Stage 4

AG......RAK's Avatar

Quote:
Originally Posted by gyde View Post
planetarele sunt in stare buna bate vreuna mio si poate monta in ce zona sta dami te rog mai multe detalii sau lasmi un id de mess pe pm
Daca vrei cutie in 5 trepte punei de renault .Are cineva modificata pt dacie .O da cu 5 mil cu totu.
AG......RAK is offline  
Old 09-05-08, 03:10   #65
gyde
Banned

Stage 5

Member of:
[DACIA]

e prea mare investitia stiu ca sar merita dar nu prea dispun de atatia bani ca pe urma imi tre si modificari ma gandesc la planetare ca oricum ale mele sunt distruse bat si in linie dreapta momentan miam cumparat muzica astept sa mai fac rost de niste bani sa ii iau planetare pt cutia in 4 si momentan o las asa pt ca incep sa intrec masura daca stii pe cineva care are planetare pt cutie cu 4 trepte la ce pretz anuntama si pe mine te rog dar sa fie in stare buna sa nu am neplaceri
gyde is offline  
Old 18-05-08, 22:10   #66
gyde
Banned

Stage 5

Member of:
[DACIA]

am reusit sa fac o poza zilele astea ce spuneti arata bine cu rotile astea am si eu o intrebare e cineva pe acest forum care face incinte pt woofere si mai am o mica problema are cineva schitele de la gordini in legatura cu liniile maine am sa fac poze mai in detaliu cu modificarile aduse alarma deschidere portbagaj telecomanda muzica si roti
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Imag058.jpg
Views:	338
Size:	262.4 KB
ID:	540364  
gyde is offline  
Old 19-05-08, 00:34   #67
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

dau bine de tot canadele...................
bolidu' is offline  
Old 19-05-08, 21:14   #68
deniel
Dacia Driver

Stage 5

deniel's Avatar

Member of:
[DACIA]
[FORD]

Grabeste-te sa iti iei plasticul k se apropie 2011 sau ia-ti un sofer si plimba-te prin oras cu ceilalti care au dacii si nu au cu cine sa iasa
deniel is offline  
Old 19-05-08, 22:35   #69
gyde
Banned

Stage 5

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by deniel View Post
Grabeste-te sa iti iei plasticul k se apropie 2011 sau ia-ti un sofer si plimba-te prin oras cu ceilalti care au dacii si nu au cu cine sa iasa
frate daca luai permisul din prima oara mai taceam dar vad ca ai uitat ca te-ai chinuit sa il iei si u astia sunt prietenii si oricum ca sa iti intre bine in cap fac masina si cand iau permisul sa bag numai benzina nu sa vin sambata de la bacau sa stau pe sub masina si duminica sa ma plimb putin cu ea eu vreau sa bag benzina si sa plec unde am treaba asa ca bafta si nu mai fii asa increzut ca nu e frumos aaaa si am uitat pana in 2011 ma modernizez poate imi iau si eu un opel sau skoda noua 0 km ca sa stii cum stam masina asta e pt nebuniile mele si ca sa invatz sa conduc
gyde is offline  
Old 19-05-08, 22:53   #70
Wlad
FOTO Member

Stage 5

Wlad's Avatar

Member of:
[FOTO]
Smile Re: My CaZaN

Quote:
Originally Posted by gyde View Post
am reusit sa fac o poza zilele astea ce spuneti arata bine cu rotile astea am si eu o intrebare e cineva pe acest forum care face incinte pt woofere si mai am o mica problema are cineva schitele de la gordini in legatura cu liniile maine am sa fac poze mai in detaliu cu modificarile aduse alarma deschidere portbagaj telecomanda muzica si roti
fff frumoase jantele ;x...am si eu asa..pe fata am schimbat de curand gumele si nu am probleme..dar pe spate...la curbe..sau cand e incarcata masina imi taie aripile gumele ca sunt late ( ...
ps: imi place cum e facuta masina
Wlad is offline  
Old 19-05-08, 23:06   #71
gyde
Banned

Stage 5

Member of:
[DACIA]

dc nu mai umfli aripile cu presa speciala sar vedea si mai bine si ce dimensiuni ai pus la caucioace/?
gyde is offline  
Old 20-05-08, 00:09   #72
FuriaOarba
Crazy Drivers Members

Stage 5

Member of:
[Crazy Drivers]
[Oltcit]

scrie in franceza,cauta un dictionar....servus
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	bandes gordini.jpg
Views:	231
Size:	58.2 KB
ID:	541700  
FuriaOarba is offline  
Old 20-05-08, 16:06   #73
gyde
Banned

Stage 5

Member of:
[DACIA]

ms foarte mult man dar asta o am si eu tre sa caut dictionar
gyde is offline  
Old 21-05-08, 02:41   #74
gyde
Banned

Stage 5

Member of:
[DACIA]

imi spune si mie cineva ce se modifica daca pun 2 bari stabilizatoare sau una mai groasa?
gyde is offline  
Old 23-05-08, 02:51   #75
gyde
Banned

Stage 5

Member of:
[DACIA]

masina se vinde cine e interesat mai multe detalii la tel 0723924288 sau 0764650910 sau id de mess gidericardo masina se vinde din cauza problemelor financiare si tin sa precizez ca masina de cand am cumparato am facut 30 km( accept orice test
gyde is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -