![]() |
My CaZaN
am si eu nevoie pt niste sfaturi pt ca tocmai am achizitionat o dacie din 80 1300 cu stopuri mici si primul model de faruri si are bari de plastic si nu prea da bine masca pe fata cu bara ce idei de masca ati putea sa imi dati?
|
Re: My CCazZaAN
impresionanta...pune si u niste poze k sa poata sa-si dea omu cu parerea..:-)
|
deabia am cumparat masina asta seara si nu am putut face poze din cauza noptii dar maine as putea sa ii fac cateva
|
sa o folosesti sanatos fara incidente.... asteptam pozele :)
|
2 Attachment(s)
am fost de dimineatza am facut un contract de vanzare cumparare si iam facut 2 poze cand am ajuns acasa astept si eu orice parere din partea voastra e bine venita
|
masina nu este pe drum drept dar oricum nu prea sta dreapta sta putin lasata de spate momentan astept sa ii termin actele si vreau sa ii tai din arcuri sa o las jos dar sunt nelamurit cu barile nu dau bine pe modelul asta
|
sal, clar nu dau bine , vinde-le pe astea si cu banii pe care ii iei pe ele iti cumpari 2 bari de 1300 nichelate , de pe la dezmembrari sau vezi ca poate au baietii pe aici pe forum de vanzare, in principu din cate am vazut masina ta este destul de ingrijita, curata ,arata bine ....aa si inca ceva nu arata bine cu capacele alea dale jos si cumparati dealea de 1300, sau lasa jantele fara capace.... bafta cu masina si ai grija de ea
|
de ce ii zici cazan?
|
gyde frumos avataru masinile prietenilor mei :lol:
in legatura cu a ta barile clar jos si rezolva-i detaliile ;) |
mergi pe stilul clasic...punei niste bari nichelate, cred k o sa dea mult mai bine
|
sal!!!
aceeasi parere k si ceilalti...mergi pe stilul clasic... ii cauti niste bari nichelate,niste capace de tabla...originale(sunt urate astea de plastic),niste oglinzi nichelate si poate gasesti o parte si din ornamente(la praguri,la portbagaj,la masca din fata,la capota) mult succes si s-o stapanesti sanatos!!!;) |
din cate mam hotarat eu ii pun stopuri mari pe spate si buzitza deaia neagra pe portbagaj pe spate si la fata ii pun ori masca de renault ori deaia stil vechi gen 4 faruri sa dea cat de cat mai bine vreau sa o las mai jos sa ii tai din arcuri si sa ii pun jante de canada pe care leam achizitionat mai departe mai spuneti si voi daca ar da bine daca aveti alte pareri idei
|
salut,daca eshty incepator (si cred ca si esti) masina e buna sa iti incepi cariera de sofer cu ea,dar iau-o usurel daca nu ai bani de alta e buna si asta...lasa tuningu pastreaza masina asa km este ea...curata si mecanica buna..bafta
|
sunt incepator adica de pe data de 29 luna asta dar as vrea sa fac cat de cat masina sa arate ca in halul asta e prea de mosulica ca am cumparato de la un mos de 67 ani
|
are cineva de vanzare scaune cu bancheta de dacie model peste 2000 mar interesa as vrea sa ii schimb aspectul interior
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:36. |
- Copyright 2026 4Tuning