04-10-10, 22:22
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Colectionar Machete] [DACIA] [VW]
|
Re: My KYS !!
Quote:
Originally Posted by SV25MBN
Caroserie unicat, nimic cromat, in afara de roti, 18 inch ha ha ! Genial Chiar ca aroganta.
|
da da buna asta.
super alegerea rotilor
|
|
|
05-10-10, 10:36
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by B-61-KYS
Intre timp am gasit o metoda mai finutza ( zic eu ) de prindere a suportilor de numar
|
E mult mai buna metoda asta de prindere,felicitari.
|
|
|
18-10-10, 23:34
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [DACIA] [VW]
|
am vazut-o azi live .....statea in parcare pe trotuar....singurul logan care imi place.bafta
|
|
|
19-10-10, 10:05
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [Ghetto Cult]
|
Quote:
Originally Posted by pUmA
am vazut-o azi live .....statea in parcare pe trotuar....singurul logan care imi place.bafta
|
Multumesc Puma ! acolo isi face veacul zilnic . Este nespalata de 2 saptamani....
|
|
|
19-10-10, 10:10
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Multumesc Puma ! acolo isi face veacul zilnic . Este nespalata de 2 saptamani....
|
Ce inima poti sa ai... sa nu speli masina.... eu in ultimele doua saptamani am spalat-o de doua ori, si de fiecare data a doua zi a inceput ploaia, da nu mi-a parut rau Vrei sa-ti aduc un furtun si o galeata? Ii facem un dus cand da soarele
|
|
|
19-10-10, 10:16
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by B-99-SAA
Ce inima poti sa ai... sa nu speli masina.... eu in ultimele doua saptamani am spalat-o de doua ori, si de fiecare data a doua zi a inceput ploaia, da nu mi-a parut rau Vrei sa-ti aduc un furtun si o galeata? Ii facem un dus cand da soarele
|
Eu imi spal masina saptamanal ( vinerea) sa fie gigea in weekend , pentru ca in timpul saptamanii nu circul cu ea ! Iar de 2 sapt nu am fost in oras la sf de saptamana ...
Acu nu va ganditi ca e plina de noroi ci doar de f mult praf si frunze :P
|
|
|
19-10-10, 10:19
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Eu imi spal masina saptamanal ( vinerea) sa fie gigea in weekend , pentru ca in timpul saptamanii nu circul cu ea ! Iar de 2 sapt nu am fost in oras la sf de saptamana ...
Acu nu va ganditi ca e plina de noroi ci doar de f mult praf si frunze :P
|
Da omule stiu, stai linistit... Ma oferisem sa te ajut Si ca fapt divers... ziceai ceva de un proiect la interior... cand ne dezvalui in ce consta? Sau te apuci acuma de el si ne lasi sa vedem....?
|
|
|
19-10-10, 10:24
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by B-99-SAA
Da omule stiu, stai linistit... Ma oferisem sa te ajut Si ca fapt divers... ziceai ceva de un proiect la interior... cand ne dezvalui in ce consta? Sau te apuci acuma de el si ne lasi sa vedem....?
|
Inainte de proiectul de interior , momentan lucrez la proiect tot de exterior Sper cat de curand sa incep lucrarile la ea si daca voi avea posibilitatile financiare necesare , prin februarie sper sa fie gata. As dori ca exteriorul sa fie impecabil apoi sa intru la interior..motor si alte alea..
Nu va ganditi la niste modificari majore , insa vor fi lucruri unicat si sper de bun gust !
|
|
|
19-10-10, 10:56
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [DACIA] [BMW]
|
Quote:
Inainte de proiectul de interior , momentan lucrez la proiect tot de exterior Sper cat de curand sa incep lucrarile la ea si daca voi avea posibilitatile financiare necesare , prin februarie sper sa fie gata. As dori ca exteriorul sa fie impecabil apoi sa intru la interior..motor si alte alea..
Nu va ganditi la niste modificari majore , insa vor fi lucruri unicat si sper de bun gust !
|
in sfarsit te-ai hotarat sa-ti pui jantele alea de tabla cu capace cromate cu spinnere?
|
|
|
19-10-10, 11:02
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ggd_87
in sfarsit te-ai hotarat sa-ti pui jantele alea de tabla cu capace cromate cu spinnere?
|
si codita de rechin , se stieeeeeeeeeeeeee )
|
|
|
19-10-10, 18:03
|
|
Stage 5
Member of: [BMW] [DACIA]
|
Quote:
si codita de rechin , se stieeeeeeeeeeeeee )
|
Mi-a spus un prieten care frecventeaza Bucurestiul ca KYS`ul este de vanzare....Este adevarat?
|
|
|
19-10-10, 18:28
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [Oltcit] [Fiat]
|
Quote:
Originally Posted by Cosmin-SNR
Mi-a spus un prieten care frecventeaza Bucurestiul ca KYS`ul este de vanzare....Este adevarat?
|
A vazut vre-un anunt in geam sau ce? ca eu azi n-am vazut...am vazut doar o bijuterie nervoasa stand pe trotuar cu niste jante care fac toti banii!
|
|
|
19-10-10, 19:33
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Danutz Bratosin
A vazut vre-un anunt in geam sau ce? ca eu azi n-am vazut...am vazut doar o bijuterie nervoasa stand pe trotuar cu niste jante care fac toti banii!
|
Zicea ca are anunt in geam...
|
|
|
19-10-10, 23:02
|
|
Stage 5
|
Nu baieti , nici macar o clipa nu mi-a trecut prin cap s-o vand ! Totusi, nu zic ca poate nu s-a gasit cineva sa faca vreo glumita lipind vreo foaie pe ea. Glumeti sunt destui... priviti-l pe cel din imaginea alaturata ( alias Ghetto )
|
|
|
19-10-10, 23:07
|
|
Stage 5
|
Quote:
Nu baieti , nici macar o clipa nu mi-a trecut prin cap s-o vand ! Totusi, nu zic ca poate nu s-a gasit cineva sa faca vreo glumita lipind vreo foaie pe ea. Glumeti sunt destui... priviti-l pe cel din imaginea alaturata ( alias Ghetto )
|
Toaleta=))
|
|
|
|
|