In primul rand aia e o amarata de pleoapa iar la mine e prelungita capota - vorbim de 2 lucruri total diferite .
am zis ceva gen,ma refeream sa se vada ceva de genul cum se vede aia ... sa prelungesti si aripa putin peste far ,cam asta vroiam sa zic dar nu m-am exprimat bine
e usor de mazgalit pe o poza tot felu de modificari, dar putini dintre voi stiti ce implica. farul spre exteriorul masinii are o muchie care il ridica pan la nivelul aripii, ceea ce face destul de complicata prelungirea aripii peste far apoi coborarea pana la nivelul capotei.
si pe deasupra, nu se mai pot scoate farurile de pe masina (decat cu demontarea aripilor)
la pleoapele de pe pagina anterioara e usor, ca sunt separate si de capota si de aripa.
Faza cu filatul becurilor dupa bass o facuse un baiat din Gugesti pe o dacie care era tare la vremea ei XGY are la numar da a ajuns rau.Eram eu mai mic da tin minte ca facuse masa undeva pe tabla plafonului si de la vibratii facea contact.
ar fi chiar marfa, am vazut o pisicuta neagra cu nr de BG fara manere la usi si era chiar tare chiar pe acolo prin zona obor doar ca si aceasta modificare implica o cheltuiala destul de majora ...