Nenea KYS spune-mi si mie te rog ce tip de becuri sunt in angel-uri ca vad ca le-ai schimbat si de unde le-ai luat.sunt ca cele de pozitie normale?.maine dau o fuga pe la buc si vreau sa-mi cumpar si eu da nu am avut timp sa demontez farul sa ma uit la ele.eventual daca ai o poza ceva.Ms frumos si spor la lucru.
2.0 16v F4R 730 engine|KW v1 Coilovers|BORLA exhaust 50mm|Logan VAN front brake calipers|ZIMMERMANN front brake discs 259mm ventilated & perforated|FERODO Premier front brake pads|R19 rear brake calipers|OEM R19 rear brake discs 240mm|OEM R19 rear brake pads|MOTUL brake fluid|ATS DTC 15' rims yellow edition
pff...tot ceea ce stiu despre ele e ca sunt de la Zexstar! ia legatura cu baietii de acolo, si te vor informa . Din pacate nu stiu ce particularitati au....
P.S. Este un mit faza aia cu decoloratul plasticului. Ala se decoloreaza decat cu ani, stand in soare. Nu ai cum sa il decolorezi chimic pentru ca asa este culoarea plasticului turnat in matrita de stop.