Nu stiu daca intereseaza pe cineva masina mea..dar eu o sa pun in continuare poze cu ea
Update - stopuri clare ( cu semnalizari albe )
Dorinta mea ar fi sa vopsesc cu rosu lampa de la marcharriere..lasand semnalele asa cum sunt acum. Voi ce ziceti ?
Dorinta mea ar fi sa vopsesc cu rosu lampa de la marcharriere..lasand semnalele asa cum sunt acum. Voi ce ziceti ?
Ar merge asa cum spui tu ... dar de ce nu iti iei stopuri clare,dalea pe fond negru ?
sa mor de stiu ce sa-i fac..ca ma. freaca si pe mine la creieri..Am descfacut-o de acolo..am pus-o inapoi..nimci tre sa gasesc o varianta..! mersi ca mi-ai mai adus aminte de ea..maine poate o rezolv.
nu doresc sa bag bani in niste stopuri. iar modelul care-mi place e in jur de 600 ron. asa ca..ma multumesc cu putin .. poate cand nu voi avea ce face cu banii imi voi lua
Ti-ar prinde bine o capota prelungita peste faruri-Bad boy look !!! iar bara spate , parerea mea i-ar prinde bine o sita ceva ... nu stiu ce sa zic ...sau macar o vopsea neagra acolo la numar ....