Danutz, remaparea cum nu strica nici n-ajuta. daca era 1.6 macar , poate mai era o chestie... o chinui ptr nimic
Ma gandesc ca in viitor sa achizitionez un kit finut.. Nu ramane decat sa incep sa strang bani apoi voi vedea ce sa aleg..
Te-ar ajuta si ai simti chiar o diferenta impreuna cu o axa sport dar o sa ai de pierdut la turatii mici (sub 3000rpm) aaa si sa numai zic de pretul axei undeva la 350eur in plus nu cred ca te duci cu ea la curse sa mergi cu ea numai in 5000rpm sau mai sus cunosc cazuri unde limitarea e la 7000rpm
2.0 16v F4R 730 engine|KW v1 Coilovers|BORLA exhaust 50mm|Logan VAN front brake calipers|ZIMMERMANN front brake discs 259mm ventilated & perforated|FERODO Premier front brake pads|R19 rear brake calipers|OEM R19 rear brake discs 240mm|OEM R19 rear brake pads|MOTUL brake fluid|ATS DTC 15' rims yellow edition
Arata bine KYS-ule te intreb ceva dar sa nu razi de mine. cum se scot semnalele de pe lateral? am vrut sa le imbrac in colant fumuriu si nu mi-am dat seama cum sa le scot