ba da, dar pentru asta trebuie roluita buza aripii si taiata o felie din bara pe interior.
Recurge la masuri extreme... trece de la 195 la 185. Sa vezi atunci ce rupe aderenta 1.4-le. Am glumit
E bine si asa... Jockere oricum ai depasit demult conditia de simplu sofer de logan. A iesit superb Ai demonstrat ca se poate... bravo
Am o singura intrebare: asa cu el culcat jos de tot poti merge? Nu ma refer pe distante lungi. Sa zicem ca ar fi asfaltul extra fin si drept ( nu ca ar exista asa ceva in Romania ) ai putea merge si sa iei si o curba cu ea?
Nu ma criticati daca este intrebarea prea stupida pentru ca nu stiu atat de multe despre suspensia asta
Cosmine ai tot respectul meu pentru munca depusa si pentru banii investiti. Sincer sa fiu mie nu imi placeau deloc Loganurile dar cum l-am vazut pe al tau mi-am schimbat complet parerea despre ele. Ce pot sa spun, drumuri usoare, fara probleme si alte incidente.
Nu am cum sa iau curba cu ea, arata timp cat rotile de pe fata sunt sub aripi Se poate merge cu ea, cred, doar drept. Nu am incercat inca!
Astazi a venit si interiorul ....