M-am lasat si eu dus de val... si mi-am vopsit scooterul. E un piaggio nrg mc2 din 96' , racire pe lichid... fuge peste 85km/h (cu toba sport am fost 100[nu exagerez ..ca multi altii ca am fost 120..ca nu stiu eo ce... ca oricum nu castig nimic daca va mint], toba nu era a mea..am puso doar de proba)
>>> deci eo's multumit o sa pun pozele de pe parcursul vopsirii... si cum arata scooterul inainte. nu avea nici o problema.. si vopseaua era aproape perfecta .. dar m-am plictisit de culorile alea
-dupa ce am desfacut scooterul ... am spalat toate partiile si m-am apucat de smirgalit:
-dupa aceia am vopsit toate partile cu schpritzchit (nu stiu cum se scrie )... ca sa prinda vopseaua!:
-pe urma vine vopseaua verde... unde a fost cea albastra... si alba pe plasicele negre si jantele le-am vopsit albe:
-la final am dat un strat gros de lac...sa protejeze si sa dea luciu vopselei:
-am vopsit si partea din spate care tine roata:
-si in sfarsit ansamblarea:
-dupa accea am fost in germania si miam adus manere, stop cu leduri si oglinzi :X
acum poze : ~APROPO >>> E DE VANZARE !!! (acm are vreo 18000 de km si e in stare perfecta !!) pt detali >> pm~ >> videoul cu poze de pe parcurs:https://www.youtube.com/watch?v=54j2XuKWL5o
Sper sa va placa... si mai da-ti-va si voi cu parerea
Sa nu te superi pe mine.. Mi se pare mie sau guma pe fata e pusa invers...?
E superb scuterul, mi-ar placea sa reusesc sa il vopsesc pe al meu asa de bine...
Sa nu te superi pe mine.. Mi se pare mie sau guma pe fata e pusa invers...?
E superb scuterul, mi-ar placea sa reusesc sa il vopsesc pe al meu asa de bine...
nu vreau sa te mint ...nici nu am fost atent la ea... nu i.am dat importanta... dar o sa ma uit (totushi nu creda sa fie invers)
ce fel de vopsea ai folosit ,la spray ? si cate straturi de lac ai dat ,am vopsit si eu scuterul meu dar am folosit vopsea negru mat ,arata destul de fain cand este proaspat spalat dar dupa o tura prin oras se vede tot praful pe el