Sa raspund pe rand
@ Andi - din pacate masina va sta afara, in bataia frigului
Nu am un garaj unde s-o duc si in plus, iarna mai mesteresc una-alta la ea . Alfel o duceam la tara si aia era.
@MBN - da..am profitat putin de frunzele de la Polivalenta
Multumesc
@alex30 -
) Buna gluma si era perfect daca puteam in realitate sa se realizeze ce ai spus...din pacate..
@minimal - Multumesc man
@Razvanel - mersi frumos. Ma bucur ca ti-a placut !
@andreica - mersi !!
@All - despre suspensie pot sa va spun faptul ca nu se preteaza sa folosesc nici una de pe piata: nici KW si nici TA Technics din urmatoarele motive:
1) eu circul oricum la -7 cm mai jos ca o masina stock (atat kw cat si TA , au maxim -8 cm posibilitate de a lasa masina)
2) amortizoarele sunt scurtate si intarite de aceea pot circula fara probleme chiar si cu bagaje in masina si chiar sa iau denivali. Cu orice suspensie reglabila nu as putea circula la fel de jos intrucat amortizoarele lor sunt mult mai moi decat ceea ce am acum si altfel as atinge, cel putin pe spate f mult. COncluzia este ca daca as folosi reglabila, as fi nevoit sa circul 90 % din timp mai sus decat sunt acum, ceea ce nu imi place deloc.
Pentru la anul am multe in minte, insa trebuie sa vad cu ce incep si pot duce la bun sfarsit.
@cangri - posibil sa ai dreptate. Nu am intampinat pana acum problema asta insa stiu ca Loganul are oricum multe minusuri cand vine vorba de suspensie..