Am fost vineri cu DEV prin Bucuresti in speranta de a vedea colegi forumisti , dar din pacate nu te-am gasit.Din clubul tau doar Skoda rosie iar din club Logan ceva mai multi .Oricum .. multi pasionati prin Bucuresti
Hmm...nasol ptr ca am fost la Carol si eu pana pe la 22.30 apoi la Victoriei apoi am tot hoinarit prin Bucuresti pana la 04.00 dimineata ... Next time cu mare placere schimbam 2-300000 de cuvinte
Frumos frumos . Pacat ca n-am apucat sa o vad si live.
Am fost vineri cu DEV prin Bucuresti in speranta de a vedea colegi forumisti , dar din pacate nu te-am gasit.Din clubul tau doar Skoda rosie iar din club Logan ceva mai multi .Oricum .. multi pasionati prin Bucuresti
Cred ca nu e vb de mine cu Skoda? eu nu am scos masina de la R. Valcea e in garaj (cel putin asa cred) ))
Steffi...cu mare place Parerea mea e ca o sa ne tragem mai multe poze ! Am cardul gol
@minimal - in seara cu pricina , domnul Bogdy a folosit alt agregat