scz de raspunsul intarziat .. am renuntat la prelungirile alea nici mie nu imi mai plac .. bine ca le-am cumparat acum sper sa le vand
da masina e cea mai simpla varianta dar o voi imbunatati ...treptat
am mai pus folie pe ea .. neomologata deocamdata urmeaza filtru sport .. un chip si alta toba
prelungirea capotei inteleg ca ar da mult mai bine dar ma multumesc si cu prelungirile achizitionate de la baietii de la pro street tuning.nu am bani de prelungire la capota ... mai bine fac altceva
upgrade: poze cu folia .. omologata .. pana acum nu era
trebuie sa imi vina toba sport ..
si maine sper sa montez si proiectoarele
+ cotiera care trebuie montata si ea
ca lucrare mai de amploare, as lua un sudor, niste chit, as da jos siglele din spate, si apoi un negru mat de pe portbagaj, pe plafon, pana in fata, pe capota...zic eu...
pleoapele raman .. pana cand voi pune angel .. dar asta nu prea curand mie imi place cum arata cu pleoape .. altfel nu le mai cumparam
raman si capacele ..voi inlocui jentile .. sau poate chiar masina pana la urma
prelungirile nu le mai pun le-am dat .. cand mai pun ceva pe masina ... vor fii jantele
upgrade .. am montat cotiera la fel si proiectoarele si toba sport
urmeaza pozele si filmuletele .. si cu toba sport si fara toba -=)
Toata lumea ar fi de acord zic eu cu un bad boy look`...jante+suspensii.. ....eventual un kit de la pilot...angel`uri...stopuri lexus - inegrite.. semnele dacia eliminate... iar in fata in loc de masca sa pui plasa..
Bafta in continuare... and keep us updated !
__________________ Vw Golf Mk3 | Pearl White | DUB Nation | Every Day I See My Dream |
plasa din fata o schimb curand si eu vreau .. normal ca dispare sigla dacia .. in spate va ramane jante si suspensii si .. alt body kit ramane de vazut , la fel si angel
despre stopuri nu stiu ce sa zic ... poate le schimb si alea curand , acum vreau sa pun un filtru sport si sa vopsesc barile in ton cu masina .. a da si un cip as mai pune pe ea
daca faceai tu un colier pentru toba , si sudai fierul ala de colier ( nu direct pe toba ) nu era mai bine ??
parerea mea
Dincolo de aspectul estetic, cica nu se recomanda montarea tobelor de inox prin intermediul colierelor. Spre deosebire de cele de carbon, sunt grele, deformeaza colierul si in timp isi schimba pozitia. Cel putin asa mi-a spus mie omul cand am montat-o pe a mea. Dat fiind insa faptul ca nu am gasit o alta solutie de a o monta pe Dacie, mi-a confectionat un asemenea colier. O am de cateva luni. Inca nu s-a miscat. Sa vedem.
sincer .. cred ca e universala merge pe mai multe tipuri , toba e ASPEC am dat pe ea putin zic eu 90 euro
@buga am hotarat ca era mai bine asa
un filmulet .. intr`o dimineatza somnoros daca tot mo trezit vecinu .. era putin murdara masina si nu suna in film cum trebuie .. + ca era rece motoru oricum sa vedem daca va place )
uite si filmuletul