da. ca la cel vechi imi plecase o fisura de sub cheder si s-a intins pe tot parbrizul,imi sarise si o piatra in el si in plus noaptea nu vedeam nimic cand imi venea masina din fata ca se imprastia lumina pe tot parbrizul. asa ce cerea schimbat.si daca tot avea LEM-u am trecut la fapte.l-am curatat bine de un *** de silicon ,i-am pus parasolar din folie neagra si l-am trantit mai devreme cu brosko pe masina.
noroc cu Ja_Rule ca a venit si mi-a adus baterie si am putut sa plec acasa (mii de multumiri,om de nota 20!) si cu Gylbert ca mi-a adus cealalta baterie de la AG care imi venise de la garantie.bine ca nu a fost strambata foarte rau capota si s-a putut indrepta la mana fara sa crape vopseaua.
foarte foarte foarte urat frate...incredibil.... daca nu aveam treaba veneam si iti aduceam baterie dar am fost plecat cu o mare urgenta, bine ca totul sa terminat cu bine:-p