14,857 a zis nenea la microfon? La numele alocat celui care s-a dat cu masina mea am auzit un 15,060 sau ceva de genu. Acum nu stiu cum au fost mansele....stiam ca doua pe timp si restu libere.....judecand la rece eu clar merg mai bine cu masina mea decat el....el termina pe treapta 3....in cursa cu tine i-am dat si 4 cu destula distanta inainte de finish plus ca el de fiecare data s-a dat cu calibra stock cu c20ne si pe 1 si 2 gsi-ul era in spate. Cu mine la "ghidon" cu alta calibra deja de pe treapta 1 eram in fata si distanta se marea f mult pana la finish. Concluzia e una singura...timpii de aici sunt aiurea...nimeni nu stie daca sunt sau nu 402m si tot asa.
Cum ti-am zis si sambata...masina ta trage f bine....eram ferm convins ca iau bataie....insa se pare ca am subestimat eu tigaia mea si desi nu cred ca are compresia care tre sa o aive, totusi mai misca ceva. Pt mine liniile nu mai sunt demult o prioritate....dar tu ai si pasiunea necesara si unde sa te desfasori.....dar in primul rand schimba-i aripile si ce mai are la "imagine"....ca de fugit fuge
.
Bafta in continuare!