Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masina mea Dacia

Reply

Thread Tools
Old 27-08-08, 01:58   #421
B-81-TAF

Stage 5

B-81-TAF's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Ag-88-pva

ce frumoasa e !
B-81-TAF is offline   Reply With Quote
Old 27-08-08, 01:59   #422
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

Quote:
Originally Posted by B-81-TAF View Post
ce frumoasa e !
ms TAF-ule!daca ar si fugii la cum arata..........stii tu la ce ma refer!
bolidu' is offline   Reply With Quote
Old 27-08-08, 02:02   #423
flocea_ro_ab
Dacia Driver

Stage 5

flocea_ro_ab's Avatar

Member of:
[DACIA]

frumoase poze
daca vrei sa fuga ceva mai repede i-ai umpic din chiuloasa + un dublucorp..mai usurezi biele...o aprindere ceva..
flocea_ro_ab is offline   Reply With Quote
Old 27-08-08, 02:05   #424
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

Quote:
Originally Posted by flocea_ro_ab View Post
frumoase poze
daca vrei sa fuga ceva mai repede i-ai umpic din chiuloasa + un dublucorp..mai usurezi biele...o aprindere ceva..
aspir undeva mai sus!macar un 1.4 de SuperNOVA cu cutie in 5 de dacie,dar astea deocamdata sunt vise.....
Old 27-08-08, 08:40   #425
KillerINC

Stage 5

KillerINC's Avatar

Member of:
[Street 4 Cars]
[ALFA ROMEO]
[RENAULT]

@bolidu daca vrei sa fie mai vioaie vorbeste si cu aborigenu, ca iti poate da idei destul de bune
KillerINC is offline   Reply With Quote
Old 27-08-08, 10:59   #426
flocea_ro_ab
Dacia Driver

Stage 5

flocea_ro_ab's Avatar

Member of:
[DACIA]

eu aspir la 1.6 de papuc si imediat imi intra in sac. bafta
flocea_ro_ab is offline   Reply With Quote
Old 27-08-08, 13:09   #427
AG 80 BBI

Stage 5

AG 80 BBI's Avatar

daca ai prins bara intre amotizoare de filetu de la telescop sa nu te miri de ce nu se simte....
aia se sudeaza pe coloanele de la amortizor! la fel si pe spate!!!

bara spate dacia http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-10005103.html
AG 80 BBI is offline   Reply With Quote
Old 27-08-08, 13:18   #428
joke

Stage 4

joke's Avatar

Member of:
[DACIA]

Mai Bolidule de unde ai volanul ala ca m-ai imbolnavit cat imi place!!!De masina nu mai zic fumoasa foc dar tine-o mai curata!!!
joke is offline   Reply With Quote
Old 27-08-08, 18:07   #429
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

Quote:
Originally Posted by joke View Post
Mai Bolidule de unde ai volanul ala ca m-ai imbolnavit cat imi place!!!De masina nu mai zic fumoasa foc dar tine-o mai curata!!!
Joke spre marea mea rusine ,intr-adevar in pozele alea era nespalata,ceea ce nu-mi sta deloc in caracter ,dar nu prea mai stau de ea ca am de dat o restanta sapt viitoare si nu mai stau de masina,ma chinui sa invat ca daca stau de ea si nu iau restanta imi scot ai mei ochii ca nu am invatat si am stat de masina.
volanul ma gandesc sa-l vand....daca sari la cap cu 50 de ron ti-l dau!
Old 28-08-08, 08:27   #430
Nastase Bogdan

Stage 5

Nastase Bogdan's Avatar

Member of:
[BMW]
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by bolidu' View Post
la cererea lui Bogdan am facut niste poze mai clare la ceasurile de bord!asa ca iata pozele si inca vreo cateva cu masinuta....thx Naitzu!
Multumesc pt poze Bolide..vazusem turometrul ala pus in cadranul dr si eram curios cum arata ceasurile de bord in intregime.
E super ideea cu turometrul incorporat in bord,arata si f bine cum le-ai desenat si sunt curios ce turometru ai gasit sa intre perfect acolo
Nu te-ai gandit la niste butoane France,cu rama nichelata,pt bord?..eu zic ca se vor incadra mult mai bine decat astea cu rama da plastic
In rest f frumoasa si ingrijita masina,sa ai grija de ea

PS. Daca vrei ca bara de rigidizare sa aiba efect tai 2 placute de tabla groasa(3-4mm),pe care le prinzi in suruburi solide de oalele amortizoarelor,in plan vertical,in partea de sus si pe aceste placute sudezi bara in capete..asa am vrut sa fac eu la a mea,dar nu a mai stat tinichigiul de mine....oricum,nu se simte nevoia momentan
Nastase Bogdan is offline   Reply With Quote
Old 28-08-08, 15:23   #431
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

Quote:
Originally Posted by Nastase Bogdan View Post
Multumesc pt poze Bolide..vazusem turometrul ala pus in cadranul dr si eram curios cum arata ceasurile de bord in intregime.
E super ideea cu turometrul incorporat in bord,arata si f bine cum le-ai desenat si sunt curios ce turometru ai gasit sa intre perfect acolo
Nu te-ai gandit la niste butoane France,cu rama nichelata,pt bord?..eu zic ca se vor incadra mult mai bine decat astea cu rama da plastic
In rest f frumoasa si ingrijita masina,sa ai grija de ea

PS. Daca vrei ca bara de rigidizare sa aiba efect tai 2 placute de tabla groasa(3-4mm),pe care le prinzi in suruburi solide de oalele amortizoarelor,in plan vertical,in partea de sus si pe aceste placute sudezi bara in capete..asa am vrut sa fac eu la a mea,dar nu a mai stat tinichigiul de mine....oricum,nu se simte nevoia momentan
cadranele nu sunt desenate de mine.sunt facute de Siconi de pe Daciaclub.ro.turometrul este de dacie.ca sa intre acolo a trebuit sa renunt la tot ceea ce era in partea dreapta si sa decupez pe acolo.
mi-as pune butoane cu rama nichelata dar nu gasesc. daca imi pica in mana fii convins ca imi pun.
si bara o las asa ca nu ma duc la raliuri cu ea.
Old 28-08-08, 15:42   #432
AG 80 BBI

Stage 5

AG 80 BBI's Avatar

pai daca o tii asa e doar o greutate in plus pe masina....care atrage de la sine un consum cu cateva grame mai mare! ...
AG 80 BBI is offline   Reply With Quote
Old 28-08-08, 18:27   #433
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

Quote:
Originally Posted by AG 80 BBI View Post
pai daca o tii asa e doar o greutate in plus pe masina....care atrage de la sine un consum cu cateva grame mai mare! ...
poate o sa ma ocup si de acei suporti de zici tu dar nu prea curand ca am alte planuri.
Old 28-08-08, 19:11   #434
joke

Stage 4

joke's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by bolidu' View Post
Joke spre marea mea rusine ,intr-adevar in pozele alea era nespalata,ceea ce nu-mi sta deloc in caracter ,dar nu prea mai stau de ea ca am de dat o restanta sapt viitoare si nu mai stau de masina,ma chinui sa invat ca daca stau de ea si nu iau restanta imi scot ai mei ochii ca nu am invatat si am stat de masina.
volanul ma gandesc sa-l vand....daca sari la cap cu 50 de ron ti-l dau!
Mai Bolidule mai lasa si tu un pic la pret si vorbim afacerea, ca mai platesc si curierul ceva leisori nu??Cam cat o fi??Ai mai trimis colete ca eu habar nu am!!
joke is offline   Reply With Quote
Old 28-08-08, 19:32   #435
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

Quote:
Originally Posted by joke View Post
Mai Bolidule mai lasa si tu un pic la pret si vorbim afacerea, ca mai platesc si curierul ceva leisori nu??Cam cat o fi??Ai mai trimis colete ca eu habar nu am!!
joke nu stiu nici eu sigur daca il vand.daca gasesc ceva frumos sa pun il loc il dau si asa ca pentru tine mai las si la pret....am ochit unul de sportiva,sa vad daca vrea omu sa mi-l dea si daca il iau pe ala ti-l dau.
- Copyright 2025 4Tuning -