Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masina mea Dacia

Reply

Thread Tools
Old 15-08-08, 18:55   #391
joke

Stage 4

joke's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Re: Ag-88-pva

Bravos cred ca si eu o sa ii scot detenta!!Desi nu o sa mai merg cu ea prea mult ,o sa continui treaba ca e destul de buna!!Bafta
joke is offline   Reply With Quote
Old 16-08-08, 02:45   #392
Canim Danut
Dacia Driver

Stage 3

Canim Danut's Avatar

Member of:
[DACIA]

mp3`ul ala e bun de ceva.,,,,k mi`am luat si eu acum 2 ore...da inca nu nu l`am montat...ce dif ai pt el?
Canim Danut is offline   Reply With Quote
Old 18-08-08, 16:38   #393
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

sunt foarte multumit de cd-player!nu am avut nici o problema cu el pana acum.singurul lucru care nu mi-a convenit la el e ca nu avea RCA-uri ca sa leg statia,dar pana la urma am legat-o pe iesirile de boxe!
P.S.:aseara m-au oprit caschetarii ca m-au vazut cu proiectoarele aprinse si au auzit si toba.ma asteptau in strada!m-au luat de proiectoare ca de ce merg cu ele aprinse in localitate si ca masina mea oricum nu prevede asa ceva din fabrica si au zis sa le dau jos...........sa astepte ei mult si bine! Si s-au luat si de toba,m-a intrebat ca ce are e sparta???.........................)))))
bolidu' is offline   Reply With Quote
Old 18-08-08, 16:49   #394
Daniel_Toa

Stage 5

Daniel_Toa's Avatar

Member of:
[Moderators]
[BMW]
[DACIA]
[VW]

Daca eu vreau sa imi pun proiectoare sa vad mai bine ce ii deranjeaza pe ei ? Cand te au intrebat de toba de ce e sparta ce le ai zis ?
Daniel_Toa is offline   Reply With Quote
Old 18-08-08, 16:51   #395
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

le-am zis ca e sparta si atat.....mi-au dat actele si mi-au zis sa o las mai moale cu proiectoarele !!!
Old 18-08-08, 18:02   #396
fiderzen

Stage 5

fiderzen's Avatar

Member of:
[VW]
[Old School Cars]

in legislatie scrie clar :Art. 13 Se interzice montarea la autovehicul, tractor folosit in exploatari agricole si forestiere si vehicul pentru efectuarea de servicii sau lucrari, tramvai ori remorca a luminilor de alta culoare sau intensitate, a altor lumini, dispozitive ori accesorii de avertizare decat cele omologate.

Iar cu toba ai avut noroc ca nu ai ramas fara talon :P....
ai grija data viitoare
Old 18-08-08, 18:51   #397
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

stiu ca am avut noroc!....nu erau pusi acolo sa zgarme masinile care trec pe strada ci pt un control ca m-au pus sa deschid portbagajul.evadase vreunu sau nu stiu ce se intamplase.asta a fost norocul meu...............
Old 21-08-08, 22:24   #398
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

Cand unii dorm linistiti altii schimba tamburii pe spate!..........acum imi tine si mie cu adevarat frana de mana!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Fotografii-0186.jpg
Views:	100
Size:	70.0 KB
ID:	621232   Click image for larger version

Name:	Fotografii-0187.jpg
Views:	119
Size:	70.0 KB
ID:	621233   Click image for larger version

Name:	Fotografii-0188.jpg
Views:	134
Size:	75.4 KB
ID:	621234  

Click image for larger version

Name:	Fotografii-0189.jpg
Views:	98
Size:	64.6 KB
ID:	621235   Click image for larger version

Name:	Fotografii-0190.jpg
Views:	111
Size:	76.4 KB
ID:	621236   Click image for larger version

Name:	Fotografii-0191.jpg
Views:	112
Size:	56.5 KB
ID:	621237  

Old 21-08-08, 22:54   #399
Nastase Bogdan

Stage 5

Nastase Bogdan's Avatar

Member of:
[BMW]
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by bolidu' View Post
Cand unii dorm linistiti altii schimba tamburii pe spate!..........acum imi tine si mie cu adevarat frana de mana!!!
Tamburi mari..o modificare f buna adusa masinii,ai sa vezi ce diferente sunt..si daca pui si un repartitor pe direct,cum am facut eu,atuci o sa ai frane mult inbunatatite
Are linie PVA-ul,imi place mult cum arata masina ta,felicitari
Vad ceva interesant la ceasurile de bord,poate faci o poza mai in detaliu
Nastase Bogdan is offline   Reply With Quote
Old 22-08-08, 01:45   #400
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

Quote:
Originally Posted by Nastase Bogdan View Post
Tamburi mari..o modificare f buna adusa masinii,ai sa vezi ce diferente sunt..si daca pui si un repartitor pe direct,cum am facut eu,atuci o sa ai frane mult inbunatatite
Are linie PVA-ul,imi place mult cum arata masina ta,felicitari
Vad ceva interesant la ceasurile de bord,poate faci o poza mai in detaliu
repartitorul este nou, ca cel vechi incepuse sa curga!cand l-am schimbat am fost sfatuit sa-l inlocuiesc cu un T-u dar am zis ca nu de prosti l-au proiectat aia acu 40 de ani!
am cam avut ceva belele dupa ce am inlocuit tamburii ca nu mai aveam pedala,enspemii de reglaje la repartitor si pedala tot nu avea decat cand repartitorul era inchis.cand deschidea scapa pedala la fund,pana m-a sfatuit un batran care stie multe despre dacii sa ii mai scot tija de la pedala mai in afara ca aveam jocul prea mare!.........se pare ca a avut dreptate!....acum am frane dar spatele parca tot nu tine cum as vrea.mai las sabotii sa se aseze si ii mai fac un reglaj la repartotor dupa.
poze cu ceasurile sunt si in paginile anterioare dar daca nu sunt clare o sa-ti mai fac cateva mai de calitate!
si merci de aprecieri!!!
Old 22-08-08, 08:13   #401
Nastase Bogdan

Stage 5

Nastase Bogdan's Avatar

Member of:
[BMW]
[DACIA]

Cu repartitor pe direct trebuie sa fi mai atent la franare iarna,iar daca ai franele bine echilibrate nu ai probleme nici la franari bruste pe uscat
Sabotii se aseaza cam dupa 500-600 Km,asa ca nu te speria.

Ca sa-ti faci o parere..la mine,cu pompa simplu circuit,fara servo,tamburi mari si repartitor pe direct am obtinut la testul de frane 82% eficienta fr servici si 23% eficienta pt fr mana,bineineles cu dezechilibrele in limitele admise

Asa ca,daca nu esti multumit cu acel repartitor,sau incepe sa curga incearca cu unul pe direct
Nastase Bogdan is offline   Reply With Quote
Old 22-08-08, 15:57   #402
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

sa vad cum o sa se comporte dupa ce se aseaza sabotii!deocamdata nu prea sunt multumit asa de frane.ele tin dar nu cum as vrea eu,adica prima pedala ca a doua nu am probleme!....oricum merci de sfat!
Old 22-08-08, 17:27   #403
Daniel_Toa

Stage 5

Daniel_Toa's Avatar

Member of:
[Moderators]
[BMW]
[DACIA]
[VW]

Aerisirea facuta la fiecare roata si la pompa, eu asa am facut, jumatate de centrimetru daca o calc ma da afara din ea ( poate sa confirme userul buga dupa forum) dar am schimbat toate garniturile la etriere si la cele din spate si am si placute noi, deci daca ai aerisirea facuta bine tin franele, astepti degeaba sa se aseze alea sa ai frane
Daniel_Toa is offline   Reply With Quote
Old 22-08-08, 17:34   #404
LUCI BV 89 WRC

Stage 5

LUCI BV 89 WRC's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[DAEWOO]
[RENAULT]
[Old School Cars]
[Dacia Rally Team]

stie bolidu ce zice!!!si eu am patit la fel!!!mi-am pus discuri ventilate mai mari noi brembo cu placute brembo etrieri mai mari si tamburi mari dar cu punte de fuego au alt mecanism,si ma asteptam sa am extra frane !!!!am aerisit fiecare roata si pompa dar degeaba!!!!zice bine bolidu si eu am facut la fel !!!!bafta bolide se rez incet incet vor fii ok
Old 22-08-08, 22:18   #405
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

Quote:
Originally Posted by Daniel_Toa View Post
Aerisirea facuta la fiecare roata si la pompa, eu asa am facut, jumatate de centrimetru daca o calc ma da afara din ea ( poate sa confirme userul buga dupa forum) dar am schimbat toate garniturile la etriere si la cele din spate si am si placute noi, deci daca ai aerisirea facuta bine tin franele, astepti degeaba sa se aseze alea sa ai frane
fiecare roata a fost aerisita de pana nu a mai iesit gram de aer!

Quote:
Originally Posted by LUCI BV 89 WRC View Post
stie bolidu ce zice!!!si eu am patit la fel!!!mi-am pus discuri ventilate mai mari noi brembo cu placute brembo etrieri mai mari si tamburi mari dar cu punte de fuego au alt mecanism,si ma asteptam sa am extra frane !!!!am aerisit fiecare roata si pompa dar degeaba!!!!zice bine bolidu si eu am facut la fel !!!!bafta bolide se rez incet incet vor fii ok
cine stie cunoaste.........restu ciocu mic va rog!
- Copyright 2024 4Tuning -