02-03-09, 20:22
|
|
Banned
Stage 4
Member of: [DACIA]
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
si eu te ajut sirius
|
|
|
02-03-09, 20:26
|
|
Stage 5
|
man nu asculta gura lumii,nu uita ca masina asta o faci pentru tine nu pentru lume
sunt destui oamenii pe aici care te apreciaza si te sprijina foarte mult pentru munca depusa la masina,iar ceilaltii care nu te sprijina sti de ce nu o fac,pentru ca pisica daca nu ajunge la strugurii spune ca sunt acri.
stai linistit si termina cea mai tare dacie din tara asta
numai bine
02-03-09, 21:19
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Nastase Bogdan
In primul rand va multumesc pt sustinere si aprecieri
Zilele acestea am fost intr-o pasa f proasta, am simtit ca imi pierd motivatia..motivul: simt ca sunt singur in lupta asta..majoritatea din jurul meu iau in deradere ceea ce fac eu la acesta masina,toti zic ca nu are rost,ca am innebunit..nu am pe nimeni cu adevarat alaturi de mine care sa ma ajute,care sa imparta aceeasi pasiune pt batrana Dacie..pana si la munca seful meu nu prea ma mai lasa sa bag masina in hala ca sa lucrez la ea..a zis ca-mi da foc la masina(nu mie direct in fata..)
Pe de alta parte am multe ambitii pentru ea,dar nimic parca nu se mai leaga..poate timpul le va rezolva pe toate,momentan nu prea mai am chef de nimic
Am sa revin cu cateva poze dupa ce fac cateva schimbari de aspect
Masina cum am coborat-o acum de spate are linia perfecta,asa cum trebuie sa o aiba,adica pragul este la acelasi nivel pe fata ca si pe spate si imi place ff mult cum este acum si cum se simte pe curbe,ajutata si de noua bara stabilizatoare spate
|
Bogdane stai linistit ca nu esti singurul care ai trecut prin faze din astea!Unii nu inteleg o pasiune, o dorinta de a face ceva in primul rand pentru tine, pentru satisfactia ta ca atunci cand termini o lucrare sa fii mandru de ea!Eu aud chestii din astea mereu, cum ca sunt "nebun" cu DACIA asta cati bani bag in ea si etc, pentru ca, cumnatul meu aduce masini din germania si imi e foarte usor sa imi i-au altceva oricand, dar nu am tragere de inima sa las 1300-tea mea cu care ma mandresc!Continua treba si lasa micile piedici care apar, asa e in viata!Bafta!!!!!
|
|
|
02-03-09, 21:22
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Colectionar Machete] [DACIA] [VW]
|
Quote:
Zilele acestea am fost intr-o pasa f proasta, am simtit ca imi pierd motivatia..motivul: simt ca sunt singur in lupta asta..majoritatea din jurul meu iau in deradere ceea ce fac eu la acesta masina,toti zic ca nu are rost,ca am innebunit..nu am pe nimeni cu adevarat alaturi de mine care sa ma ajute,care sa imparta aceeasi pasiune pt batrana Dacie..pana si la munca seful meu nu prea ma mai lasa sa bag masina in hala ca sa lucrez la ea..a zis ca-mi da foc la masina(nu mie direct in fata..)
Pe de alta parte am multe ambitii pentru ea,dar nimic parca nu se mai leaga..poate timpul le va rezolva pe toate,momentan nu prea mai am chef de nimic
Masina cum am coborat-o acum de spate are linia perfecta,asa cum trebuie sa o aiba,adica pragul este la acelasi nivel pe fata ca si pe spate si imi place ff mult cum este acum si cum se simte pe curbe,ajutata si de noua bara stabilizatoare spate
|
sefu,daca te iei dupa toata lumea,iti zic sigur ca o iei razna.asa ca lasa lumea sa vb ce o vrea.baieti de pe forum vad ca te sustin,asa ca ,capul sus si pieptul inainte
bafta si sincer e cea mai frumoasa dacie din romania.
|
|
|
02-03-09, 21:55
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA] [Dacia Rally Team]
|
Quote:
Masina cum am coborat-o acum de spate are linia perfecta,asa cum trebuie sa o aiba,adica pragul este la acelasi nivel pe fata ca si pe spate si imi place ff mult cum este acu
m si cum se simte pe curbe,ajutata si de noua bara stabilizatoare spate
|
Bogdane nu te lasa intimidat de mediocritatea din jur.multi ca cei din jurul tau impart se afla peste tot si nu inteleg aceasta pasiune a nostra....
imparta aceleasi sentimente ca si tine si nu cred ca sunt singurul din Romania....toti au acum fel de fel de VW ,BMW sau mai stiu eu ce harci de masini luate cu bani de mai stiu e unde dar cade casa pe ei si au uitat de unde au plecat de la BATRANA DACIE sau poate chiar de la caruta.
ASTA E ROMANIA IN CARE TRAIM.DACA AI DACIE ESTI CATALOGAT IN TOATE FELURILE DAR NUMAI DE BINE NU....NU TE DESCURAJA>CEEA CE AI FACUT PANA ACUM E FOARTE FRUMOS>>>CONTINUA CEEA CE AI INCEPUT........
|
|
|
02-03-09, 22:05
|
|
Stage 5
|
Quote:
|
Nu esti singurul care si-a luat "suturi in fund prin hala de la sef" .Nu iti fa griji mai ales ca de acum vine caldura si se poate lucra si afara.
|
|
|
02-03-09, 22:10
|
|
Stage 5
Member of: [BMW] [DACIA]
|
Va multumesc baieti..voi sunteti grozavi
De felul meu sunt f optimist,de multe ori ii incurajez pe altii, si f rar pic in "borcanul cu deziluzii" dar acum cred ca s-au strans cateva chestii si de aceea..
Oricum,fiti siguri ca nu ma las cum n-am facut-o nici pana acum, dar cateodata e f greu, mai ales cu mentalitatile celor din tara asta..
Va multumesc inca odata ca sunteti alaturi de mine si vei vedea rezultatele
|
|
|
02-03-09, 22:11
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by bolidu'
Bogdane nu te lasa intimidat de mediocritatea din jur.multi ca cei din jurul tau impart se afla peste tot si nu inteleg aceasta pasiune a nostra....
imparta aceleasi sentimente ca si tine si nu cred ca sunt singurul din Romania....toti au acum fel de fel de VW ,BMW sau mai stiu eu ce harci de masini luate cu bani de mai stiu e unde dar cade casa pe ei si au uitat de unde au plecat de la BATRANA DACIE sau poate chiar de la caruta.
ASTA E ROMANIA IN CARE TRAIM.DACA AI DACIE ESTI CATALOGAT IN TOATE FELURILE DAR NUMAI DE BINE NU....NU TE DESCURAJA>CEEA CE AI FACUT PANA ACUM E FOARTE FRUMOS>>>CONTINUA CEEA CE AI INCEPUT........
|
Perfect de acord cu ''bolidu' ",nu trebuie sa te lasi descurajat de oameni care nu stiu ce e pasiunea adevarata si satisfactia ca ai ceva unic.Bafta
|
|
|
02-03-09, 22:14
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
parerea lumii nu conteaza. eu m`am luat si am ramas cu o rabla. acum abea astept sa imi iau alta sa o fac si eu cat de cat...si jur k nu ma voi mai lua dupa lume.
|
|
|
02-03-09, 22:27
|
|
Stage 4
|
Quote:
Va multumesc baieti..voi sunteti grozavi
De felul meu sunt f optimist,de multe ori ii incurajez pe altii, si f rar pic in "borcanul cu deziluzii" dar acum cred ca s-au strans cateva chestii si de aceea..
Oricum,fiti siguri ca nu ma las cum n-am facut-o nici pana acum, dar cateodata e f greu, mai ales cu mentalitatile celor din tara asta..
Va multumesc inca odata ca sunteti alaturi de mine si vei vedea rezultatele
|
Multa lume priveste Dacia nu ca pe o masina, asa ca trebuie ca unii dintre noi sa arate acest lucru ca nu este asa, ci ca si Dacia isi are meritele sale, continua-ti treaba la masina si lasa restul lumii ca multi o fac din invidie, pana la urma e masina si banii tai!bafta
Last edited by joke; 02-03-09 at 22:52.
|
|
|
02-03-09, 22:40
|
|
Banned
Stage 4
|
dacia nu e doar o masina ci o istorie intreaga! cine nu apreciaza dacia inseamna ca si-a uitat originile si istoria
Last edited by SirNenea; 03-03-09 at 07:31.
|
|
|
02-03-09, 23:00
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
Senzatia pe care o ai cu o Dacie nu o mai ai cu nici o alta masina...nu conteaza de model de putere ...etc.Eu unul nu cred ca as putea sta cu o masina pe care doar sa o spal...tre sa ma manjesc de ulei sa imi bag nasul pe la motor ca altfel nu ma simt bine.Tine Dacia fao cum crezi tu de cuviinta.Daca renunti vei regreta groaznic.Sti bine ca in tine e o pasiune nemarginita pe care nu o poti ignora.Dacia FOREVER !
|
02-03-09, 23:40
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Colectionar Machete] [DACIA] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by BlueAngel
Senzatia pe care o ai cu o Dacie nu o mai ai cu nici o alta masina...nu conteaza de model de putere ...etc.Eu unul nu cred ca as putea sta cu o masina pe care doar sa o spal...tre sa ma manjesc de ulei sa imi bag nasul pe la motor ca altfel nu ma simt bine.Tine Dacia fao cum crezi tu de cuviinta.Daca renunti vei regreta groaznic.Sti bine ca in tine e o pasiune nemarginita pe care nu o poti ignora.Dacia FOREVER !
|
adevarat,cine ma cunoaste stie ca am seria 7 din 2005 in poarta de la munca binenteles , si merg cu dacia,ca de senzatie ramai fara frane ,ba nu merge stiti cum ie bla bla.bafta nigule
|
|
|
03-03-09, 09:24
|
|
Stage 5
|
Quote:
Zilele acestea am fost intr-o pasa f proasta, am simtit ca imi pierd motivatia..motivul: simt ca sunt singur in lupta asta..majoritatea din jurul meu iau in deradere ceea ce fac eu la acesta masina,toti zic ca nu are rost,ca am innebunit..nu am pe nimeni cu adevarat alaturi de mine care sa ma ajute
|
toti ne-am lovit de asta, de aceste persoane superioare pe scara evolutionara
cand am scos prima data masina pe drum si observam cum intorceau lumea capul dupa masina nu mi-a mai pasat de parerile acestor tip de oameni.
Masina veche, iti va oferi ceea ce nici o masina noua nu iti poate oferi, iar o masina veche nu o sa iti poate oferi niciodata ceea ce poate sa iti ofere o masina noua
Spor la munca !
|
|
|
03-03-09, 10:20
|
|
Stage 5
|
Ai grija cu puntea aia spate, iti va crea oaresce probleme atunci cand vei dori jante cu offset mic si garda la sol joasa.
Acea punte, prin constructia ei (discuri prinse pe butuc (fostul tambur))... Am sa te las sa te dumiresti singur: cum are ecartamentul?
|
|
|
|
|