Pai poate anul viitor facem poze si cu a ta, in aceeasi locatie
Sambata am primit carburatorul de la Muttley. E nou-nout, are sigilii peste tot. La cateva ore am mai primit unul, tot de Lada, dar model mai vechi, cu deschiderea vacuumatica la a doua camera de la un prieten(iuliano_smile parca are aici pe forum
). Partea cea mai buna e ca Iulian mi-a dat carburatorul cu tot cu carcasa filtrului, care se potriveste la fix pe ambele carburatoare, deci am scapat de o mare-mare problema
Duminica n-am mai avut rabdare si dis de dimineata m-am apucat sa fac schimbul de galerii si sa montez unul din carburatoare.. Deocamdata l-am montat pe cel de la Iulian. Pentru cel nou am nevoie de cablu de acceleratie mai lung si de capac de culbutori de pe modelele pe injectie(trebuie sa-l primesc zilele astea)
Buuun.. L-am montat, am facut toate legaturile, i-am tras socul, cateva sprituri si a luat-o imediat. I-am impins socul si am iesit la o tura. Ma asteptam la ceva spectaculos la o plecare in tromba.. N-am simtit mai nimic in plus fata de monocorp, ba mai rau, mi-a aruncat si ulei pe la joja
Cu uleiul am rezolvat-o repede. Pusesem recircularea direct in galerie, pe furtunul cu diuza. Deocamdata furtunul de recirculare l-am lasat liber, trebuie sa gasesc furtun si sa-l bag in stutul de la filtru.. Intre timp a aparut si Iulian si a luat-o el la o tura in forta, eu doar am privit.. Asa, ca o paranteza, am ramas patrat cand am vazut cat de bine sta pe drum si cum se aude in ture mari, m-a uns pe suflet asa putin
Iulian zicea ca trage grav rau, mie nu prea mi se parea mare diferenta. Am bagat-o in garaj, am mai reglat-o putin si-atat, ca nu mai aveam benzina pentru ture in forta.
Azi dimineata am plecat sa alimentez.. La prima depasire in treapta 3 nu-mi mai venea sa schimb viteza, asa de bine urca in ture, desi trecusem de 110km/h
Trage superb! Pe treapta 1, chiar daca plec frumos de pe loc si o calc dupa, se invart rotile in gol cateva secunde, pe 2 isi ia in ture foarte bine iar pe 3 se duce tare de tot!
Per total sunt multumit.. Astazi mi-a consumat decent, chiar daca pe alocuri am facut cateva teste, spre deosebire de ieri, cand a mancat 2 litri asa, in scurt, dar a vazut numai ture inalte!
Acum astept sa strang piesele sa incerc si carburatorul nou. Presimt ca o sa traga mult mai bine cu el
Pun si o poza de sambata