11-07-12, 13:33
|
|
Stage 5
|
Re: Dacia 1310 HAI HUY
nasol ca ai ramas fara talon.. pe mine ma oprisera cu rabla de fiat in voluntari, de noxe nu au zis nimik, se mirau cum de a luat itp u cu atata rugina )) si mi au verificat directia si franele care au zis ca sunt oke.. si sau luat de mine ca nu aveam rovinieta si de farurile crapate rau ca dc merg asa si cu aripa indoita.. mi au zis ca dak ma mai prind fara rovinieta si nu schimb farurile imi ia si talonu si numerele )) erau de treaba cu toate ca au facut misto la greu
11-07-12, 13:50
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
Semnalizarile fa-le albe sau galbene, nu negre, sa vada si restul lumii cand le folosesti.
Farurile poti pune mai puternice, sa mergi gen faza lunga non stop, si sa iti umpli frigiderul de salam de la toti pe care ii orbesti ca sa fii cool.
Gumele mai late pe spate cu ce te ajuta? N-ai tractiune spate deci n-ai nevoie de aderenta mai buna pe spate. Tot ce fac e sa iti dea si mai multa tendinta de subvirare.
|
|
|
11-07-12, 13:52
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by Crisskro
Semnalizarile fa-le albe sau galbene, nu negre, sa vada si restul lumii cand le folosesti.
Farurile poti pune mai puternice, sa mergi gen faza lunga non stop, si sa iti umpli frigiderul de salam de la toti pe care ii orbesti ca sa fii cool.
Gumele mai late pe spate cu ce te ajuta? N-ai tractiune spate deci n-ai nevoie de aderenta mai buna pe spate. Tot ce fac e sa iti dea si mai multa tendinta de subvirare.
|
le las galbene semnalizarile,de faruri nau avu treaba nu orbesc pe nimeni,cauciucurile le-am pus si pentru design ,si cadecat sta mult mai bine masian pe curbe decat cu 165
|
|
|
11-07-12, 13:58
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
Incearca sa pui cele de pe spate pe fata si testeaza aceleasi curbe. O sa vezi exact ce zic.
Pentru tractiune fata, ori pui aceeasi latime fata si spate, ori mai late pe fata.
|
|
|
11-07-12, 14:40
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DJBOSS
le las galbene semnalizarile,de faruri nau avu treaba nu orbesc pe nimeni,cauciucurile le-am pus si pentru design ,si cadecat sta mult mai bine masian pe curbe decat cu 165
|
fale albe sa dea cu lupele si restu, sta mult mai bine cu gume mai late chiar si pe spate, asta o vad si la mine am acut 195 si acum am 205...la rar nu mi-a zis nimic cand am facut ipt-ul acum doua saptamani! sper sa iesi bine din toate astea
|
11-07-12, 15:06
|
|
Stage 5
|
Salut,imi pare rau ca tia luat talonul,dar tu nu puteai sa le zici ca nai actele la tine,si scapai mai usor,decat cu o amenda de acta care e vreo 2 milioame si ceva,si in 48 de ore platesti 1 si ceva,si asa mai scuteai din munca pe care trebuie sa o depui ca sa faci masina sa te primeasca la RAR,si sa mai dai si acolo niste banuti ca sa iti iei talonul.Eu asa procedez cand ma opreste politia,ii spun ca nam actele la mine,si ei imi spun sa dau numerele cum TMC de la masina si sa le pun pe cele originale cu care e inscrisa masina,si imi da o amenda si gata.
Delta 1310 8v 1988
|
|
|
11-07-12, 15:09
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by 3-DB4421
Salut,imi pare rau ca tia luat talonul,dar tu nu puteai sa le zici ca nai actele la tine,si scapai mai usor,decat cu o amenda de acta care e vreo 2 milioame si ceva,si in 48 de ore platesti 1 si ceva,si asa mai scuteai din munca pe care trebuie sa o depui ca sa faci masina sa te primeasca la RAR,si sa mai dai si acolo niste banuti ca sa iti iei talonul.Eu asa procedez cand ma opreste politia,ii spun ca nam actele la mine,si ei imi spun sa dau numerele cum TMC de la masina si sa le pun pe cele originale cu care e inscrisa masina,si imi da o amenda si gata.
|
Pai aici fu treaba ca fu un politai si echipaj rar,chiar daca ziceam ca nam actele tot trebuia sa fac rar-u si le duceam eu cu mana mea peurma...asta este ce sa faci
|
|
|
11-07-12, 15:48
|
|
Stage 5
|
Quote:
|
pentru neprezentare acte este in jur de 400ron...era cat peaci sa iau eu una de genul...ca nu aveam asigurare si le-am zis ca nu am actele si mia zis undeva la 480 ron amenda pentru neprezentarea actelor
|
|
|
11-07-12, 20:03
|
|
Stage 5
|
Cam asa era amenda de neprezentare a actelor,in postul trecut am gresit eu.Am uitat ca plateam in 24 de ore 2 milioane si un pic,si acum in postul trecut am zis ca plateam 1 milion si ceva.Greseala mea scuze.
|
|
|
11-07-12, 22:16
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by bujuKYL
fale albe sa dea cu lupele si restu, sta mult mai bine cu gume mai late chiar si pe spate, asta o vad si la mine am acut 195 si acum am 205...la rar nu mi-a zis nimic cand am facut ipt-ul acum doua saptamani! sper sa iesi bine din toate astea
|
Se retine certificatul si pentru semnale albe, daca nu sunt omologate. Am avut pe dacie semnale albe facute din plexy cu becuri portocalii si am ramas fara certificat. Mai bine ramai la semnale portocalii.
|
|
|
11-07-12, 23:18
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ionutzuu
Se retine certificatul si pentru semnale albe, daca nu sunt omologate. Am avut pe dacie semnale albe facute din plexy cu becuri portocalii si am ramas fara certificat. Mai bine ramai la semnale portocalii.
|
multe le mai trebuie la astia...ce omologare? dar dacia din 2001 sau 2002 berlina nu albe are semnalele de schimbare a directiei? daca nu ma insel...
|
|
|
12-07-12, 00:57
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [DACIA]
|
Quote:
|
=)))...te opreste politia in visele tale umede si cand te trezesti e dimineata.
tu nici macar nu esti major,esti un pusti cordit care abereaza aiurea,nu stiu la ce iti foloseste sa minti asa aiurea,cand de fapt tu ai 16 ani in loc de 21,ca sa nu mai vorbim de ragalia aia de dacie care se scufunda in pamant prin parcari de scoate capu pisica prin toate gaurelele din ea .
sa fi fost in locul tau mi-ar fi fost rusine sa ies pe strada
DJBOSS dc nu-ti statie cb frate sa nu mai ai treaba cu rar-ul?asa ai terminat cu problemele .
|
|
|
12-07-12, 01:04
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by razvanell
sa fi fost in locul tau mi-ar fi fost rusine sa ies pe strada
|
el poarta voal
|
|
|
12-07-12, 01:23
|
|
Stage 3
|
razvanell in ce program ai facut camionul ROMAN, as vrea sa imi fac si eu break-ul
|
|
|
12-07-12, 03:07
|
|
Stage 5
|
razvanell-da intradevar ar fi buna si o statie CB dar eu nuprea ies asa mult din oras...si rar-ul ma oprit in oras unde prin statie nuprea am cu cine sa tainui.
Sincer azi chiar nu am observat m-am dus pe acelas drum, m-am intors dupa 5 min am vazut un gabor,am dat reped cu centura pe mn si ma tras pe dreapta ,apoi putin mai in fata sa vad ca, defapt era cu RAR-u (erau bine ascunsi ).
|
|
|
|
|