Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masina mea Dacia

Closed Thread

Thread Tools
Old 01-06-10, 23:33   #31
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]
Default Re: My Car : Dacia 1310 L

De comentat ar fi multe, dar eu mă rezum la a-ţi ura multă multă baftă şi putere de muncă şi la final să o conduci sănătos.
Old 02-06-10, 19:55   #32
bib_andrey

Stage 5

Member of:
[RENAULT]
[SEAT]

Arata binisor..ar arata mai bine dak s`ar baga niste bani in ea..
bib_andrey is offline  
Old 02-06-10, 20:14   #33
BV91DCR

Stage 2

BV91DCR's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by bib_andrey View Post
Arata binisor..ar arata mai bine dak s`ar baga niste bani in ea..
ce crezi ca am de gand sa fac ? sa o las asa cu tabla sparta si rotile ruginite ? ... off

E totusi cam dificil sa faci rost de bani la 19 ani dak nu muncesti dar incet incet se rezolva
BV91DCR is offline  
Old 03-06-10, 01:01   #34
Old_boy
Dacia Driver

Stage 5

Old_boy's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

lasa ma ca a mea a fost si mai rau... si aveam tot 19 ani cand am luat-o si intr-un an de zile am intors-o la 180 de grade

"Dacia mea 1310MLS '86 AKA The Smurf 1710 "
"EX Dacia mea 1310L '98 AKA TEI 1610 "
"My DR 750s BIG"
Old_boy is offline  
Old 03-06-10, 08:23   #35
sandor406
Dacia Driver

Stage 5

sandor406's Avatar

Member of:
[DACIA]

de masina asta nu or avut grija DELOC!!! dupa cum vad pozele, in ce hal arata... ( nu stiu ce sa zic, dar la 35000km si 11 ani...este cam ""prea" varza! aia are mai multi km cred ca... bine, pretul este unul f bun, 10mil...dar te-ai gandit cat mai ai sa bagi in ea, iti luai una mai buna, mai noua? deja daciile din 2004 or scazut la niste preturi f bune! ai de bagat multi bani in asta! fa un calcul la final, si vezi daca iti luai alta dacie in stare mai buna, dar cu 50mil! la 37000km am luat-o eu pe a mea, din 2000, dar uitate la mine in topicul cu masina mea, si vezi cum arata! oricum, bafta multa si sa faci treaba faina!

Last edited by sandor406; 03-06-10 at 08:25.
sandor406 is offline  
Old 03-06-10, 10:34   #36
Messerschmitt
Dacia Driver

Stage 5

Messerschmitt's Avatar

Member of:
[Opel]
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by sandor406 View Post
de masina asta nu or avut grija DELOC!!! dupa cum vad pozele, in ce hal arata... ( nu stiu ce sa zic, dar la 35000km si 11 ani...este cam ""prea" varza! aia are mai multi km cred ca... bine, pretul este unul f bun, 10mil...dar te-ai gandit cat mai ai sa bagi in ea, iti luai una mai buna, mai noua? deja daciile din 2004 or scazut la niste preturi f bune! ai de bagat multi bani in asta! fa un calcul la final, si vezi daca iti luai alta dacie in stare mai buna, dar cu 50mil! la 37000km am luat-o eu pe a mea, din 2000, dar uitate la mine in topicul cu masina mea, si vezi cum arata! oricum, bafta multa si sa faci treaba faina!
eh sandor baiatu vreoia sa isi ia si un audi S8... dar gandestete..A luat dacia asta pentru ca avea un pret mic, tu ai luat-o cu 50 de milioane stiu e faina/buna/noua..dar gandestete ca ai avut bani gramada el cum sa faca rost de bani gramada?
La banca nu poate sa mearga ca acum termina scoala
Barbate bafta cu masina spor la munci si daca e ceva ma anunti!
Messerschmitt is offline  
Old 03-06-10, 11:09   #37
Old_boy
Dacia Driver

Stage 5

Old_boy's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

dap... e ca si cum ar lua-o in rate ) a dat avans 10 milioane si acu cate putin cate putin pana ajunge sa aiba una buna si noua

si eu daca as fi avut de la inceput bani pe care i-am bagat in dacie mi-as fi luat un golf 3 sau ceva care sa nu aiba probleme cu rugina
ce a fost bine a fost ca motorul a mers ceas de cand am luat-o nu am avut probleme cu el si nici nu mi-a fost frica ca ma lasa pe undeva
Old_boy is offline  
Old 03-06-10, 15:00   #38
sandor406
Dacia Driver

Stage 5

sandor406's Avatar

Member of:
[DACIA]

baieti, sunt de acord cu voi! dar tot acolo ajunge cu banii! daca socotesti: 10mil masina + vreo 25mil sudat, izolat, vopsit! bine, depinde si cat ia cine ii face masina, manopera! dar deja o ajuns la 35mil! si de mecanica inca nici nu am vb, ca cine stie ce mai trebe schimbat si pe acolo! in primul rand: ulei motor + cutie + filtru aer+ filtru ulei, astea sunt esentiakle cand iti iei masina sh! ca nu stii ce are in ea! dupa aceea franele: placute, ferodouri, etrieri, furtunase, cilindrii, etc etc! directie: bielete, bucsi,...s.a.m.d.! evacuare, suspensii, si nua re rost sa mai continuu! si eu am bagat bani in masina, normal dar nu se poate compara o masina la care tre sa faci totul de la a-z, cu o alta masina la care ii schimbi numai consumabile, si ce mai apare in timp! dar fiecare se gandeste cum vrea nu?! nu vreau sa se supere nimeni pe mine, daca am gresit pe undeva va rog sa ma corectati! asta este parerea mea, nu trebuie sa fie si a altuia! deci: bafta multa si so vedem cat mai repede gata si frumoasa!" salut!
sandor406 is offline  
Old 03-06-10, 15:19   #39
BV91DCR

Stage 2

BV91DCR's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by sandor406 View Post
baieti, sunt de acord cu voi! dar tot acolo ajunge cu banii! daca socotesti: 10mil masina + vreo 25mil sudat, izolat, vopsit! bine, depinde si cat ia cine ii face masina, manopera! dar deja o ajuns la 35mil! si de mecanica inca nici nu am vb, ca cine stie ce mai trebe schimbat si pe acolo! in primul rand: ulei motor + cutie + filtru aer+ filtru ulei, astea sunt esentiakle cand iti iei masina sh! ca nu stii ce are in ea! dupa aceea franele: placute, ferodouri, etrieri, furtunase, cilindrii, etc etc! directie: bielete, bucsi,...s.a.m.d.! evacuare, suspensii, si nua re rost sa mai continuu! si eu am bagat bani in masina, normal dar nu se poate compara o masina la care tre sa faci totul de la a-z, cu o alta masina la care ii schimbi numai consumabile, si ce mai apare in timp! dar fiecare se gandeste cum vrea nu?! nu vreau sa se supere nimeni pe mine, daca am gresit pe undeva va rog sa ma corectati! asta este parerea mea, nu trebuie sa fie si a altuia! deci: bafta multa si so vedem cat mai repede gata si frumoasa!" salut!
Intradevar ai f mare dreptate dar sa o zicem cam asa :

masina = 10 mil
tablarie + vopsit = 8 mil
tablarie piese + vopsea = 3 mil piesele + nu stiu cat voopseaua ca inca nu am luat-o totusi ma batew gandu s-o schimb cu tot
motor = am schimbat bujiile si filtru de benzina deci = 50 lei ( aproximativ )
sistemul de franare = cat ma pot costa placutele + facut frana de mana sa zicem 1 mil
alte hartogarii = 2 mil

Total = cel mult 35 ( bani in care e inclusa masina + refacere A-Z si una e cand iei masina gata facuta si alta cand vezi si sti clar ce are pe ea ce trebuie pe ea )

Ca sa nu mai zic ca pana si masina ma luat-o in " rate " 50 % acum 50 % dupa ce e gata de pus pe strada

app am fost azi la ala care o face si ia ghiciti . Poarta inchisa , telefonu inchis masina prin curte pe acolo cu piesele unde leam lasat eu acum aproape o sapt. X( il nenorocesc dak nu iese bine :X

Vam salutat voi mai pune poze pe sambata cand ma duc iarasi poate cu aripile montate si pragurile sa speram :X

Numa bine asfalt intins si putine gropi
BV91DCR is offline  
Old 03-06-10, 16:43   #40
Messerschmitt
Dacia Driver

Stage 5

Messerschmitt's Avatar

Member of:
[Opel]
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by BV91DCR View Post
Intradevar ai f mare dreptate dar sa o zicem cam asa :

masina = 10 mil
tablarie + vopsit = 8 mil
tablarie piese + vopsea = 3 mil piesele + nu stiu cat voopseaua ca inca nu am luat-o totusi ma batew gandu s-o schimb cu tot
motor = am schimbat bujiile si filtru de benzina deci = 50 lei ( aproximativ )
sistemul de franare = cat ma pot costa placutele + facut frana de mana sa zicem 1 mil
alte hartogarii = 2 mil

Total = cel mult 35 ( bani in care e inclusa masina + refacere A-Z si una e cand iei masina gata facuta si alta cand vezi si sti clar ce are pe ea ce trebuie pe ea )

Ca sa nu mai zic ca pana si masina ma luat-o in " rate " 50 % acum 50 % dupa ce e gata de pus pe strada

app am fost azi la ala care o face si ia ghiciti . Poarta inchisa , telefonu inchis masina prin curte pe acolo cu piesele unde leam lasat eu acum aproape o sapt. X( il nenorocesc dak nu iese bine :X

Vam salutat voi mai pune poze pe sambata cand ma duc iarasi poate cu aripile montate si pragurile sa speram :X

Numa bine asfalt intins si putine gropi
ce bujii ti-ai luat?? si cat ai dat pe ele??
nu de alta da vreau si eu sa imi cumpar

Last edited by Messerschmitt; 03-06-10 at 16:46.
Messerschmitt is offline  
Old 03-06-10, 18:47   #41
Old_boy
Dacia Driver

Stage 5

Old_boy's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]
Cool Re: My Car : Dacia 1310 L

a luat bujii sport ) 60 de ron 4 bucati (el le-a luat la oferta)

iti recomand Sinterom desi nu mai sunt ce erau odata isi fac treaba eu nu am mai umblat la ele de 1 an de cand le-am schimbat

dupa ce o termini sa vi sa iti fac niste ceasuri asa cu manopera din partea casei

Last edited by Old_boy; 03-06-10 at 18:49.
Old_boy is offline  
Old 03-06-10, 19:21   #42
BV91DCR

Stage 2

BV91DCR's Avatar

Member of:
[DACIA]

nu mai radeti ma ca atata am dat pe ele )) ori era super-oferta ori miam laut tzapa =))
BV91DCR is offline  
Old 03-06-10, 22:30   #43
bogdyMND

Stage 4

bogdyMND's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[DACIA]

Cat te costa pragurile?

Masina sigur a stat mult timp, altfel nu era asa mancata.
bogdyMND is offline  
Old 04-06-10, 08:56   #44
BV91DCR

Stage 2

BV91DCR's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by bogdyMND View Post
Cat te costa pragurile?

Masina sigur a stat mult timp, altfel nu era asa mancata.
Pragurile in sine m'au costat 60 lei bucata dar manopera e foarte dar foarte scumpa la schimbat. Si da ... masina sia petrecut ultimi 2 ani pe trotuaru unei strazi destul de circulate deaia e atat de mancata da se rezolva
BV91DCR is offline  
Old 04-06-10, 09:50   #45
Old_boy
Dacia Driver

Stage 5

Old_boy's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

iti dau un sfat... ca sa iti iasa treaba cum trebuie... NU TE ZGARCI LA GRUND ia unu de calitate... eu am dat banii la fraier si ala mi-a luat un *** de grund... si acu imi sare vopseaua aia data la cuptor pt ca a fost grundu nashpa
Old_boy is offline  
Closed Thread

- Copyright 2024 4Tuning -