Arata bine asa blana jos si se tine bine pe sosea nebuna, frumos lucrat dar parerea mea e vinde-o si hai sa facem un proiect tare ca mom suntem ocupati sa turbam pisiku apoi m3u si tot asa...macar sa ne turbam toata vara sau :P
Arata bine asa blana jos si se tine bine pe sosea nebuna, frumos lucrat dar parerea mea e vinde-o si hai sa facem un proiect tare ca mom suntem ocupati sa turbam pisiku apoi m3u si tot asa...macar sa ne turbam toata vara sau :P
toate la timpul lor fratemiu ....si ushor ushor facem treaba sa fie bn sa nu fie rau
am vazut si eu masina pe la intersectie ion mihalache cu turda , nu arata rau , dar ce fumega asa ?
de la cine ai soft ?
softul il am de la RBN......un ultimul timp ...masina are mici probleme ....cam papa ulei so de aici rezulta fumegatu.......dar masina mom sta pe dreapta si asteapta fonduri ....are o turbina noua cea dupa duster-ul de 115cp...si uremeaza segmentarea ....+ mici modificari pe la motor)
sa auzim de bn
[size=1]logan 1.5 DCI sold | e36 cabrio 2.0 m52 sold |laguna 2 1.9 Dci sold |audi s3 1.8t quattro 209cp stock!!!sold | audi a3 1.8t sold | e36 coupe 2.0i m50>>>Sold | e36 cabrio 2.0i m52>>>Sold | fiat stilo abarth 170cp>>>Sold
e36 coupe 1.6 m43 individual>>sold |
opel astra bertone 1.8.16v<<<
| e46 sedan 2.0 D 150+<<< family member
| >>>e36 cabrio 2.8i - 99 >>family member
masina a fost refacuta complet de la 0.....si din pacate.....strans de probleme financiare sunt nevoit sa o vand so ptr cei interesati gasiti aici link-ul cu toate informatiile despre masina ..
multumesc frumos! https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...15-120-cp.html
o seara buna!!!
masina nu imi mai apartine de mai bine de o luna ...are un nou proprietar care se bucura de ea din plin:P eu unu ii doresc ft multi km fara incindente !!!!!!!!!!!
si sper sa duca mai departe proiectul meu!!!!!!!!1