Quote:
Originally Posted by Relu_GTT
cum ti se aude evacuarea cu teava fara tobe ?
si referitor la arcuri la logan unii au taiat doar o spira, ca mai mult se zice ca nu se poate ca nu mai sta arcul la locul lui pe urma si poate sa cada arcurile... tu zici ca ai taiat 1,5/2 spire si le-ai mai si comprimtat, nu ai probleme de genu asta ?
|
evacuare se aude demential ...mie unu imi place super mult prin simplu fapt ca se aude exact cum trebuie .....nu te da afara din masina la drum lung e un zgomot placut si afara se aude destul de bn si binenteles ff gros
referitor la arcuri ....au fost scurtate tijele de la amortizor .....deci nu exista riscul sa sara si cu arcu sta la locul lui dupa ce l-am taiat ...cand l-am dus la nenea ala sa le comprime.....in partea de sus le-a indoit ultima spira ca sa cada bine pe flansa
oricum zilele astea o sa imi pun unele normale ...si arcurile din care doar o sa tai....ca la ce drumuri avem in buc ...mi-au rupt ficatzi.....si pe astea le-am promis unui amic....si pana cand se mai amelioreaza treaba cu drumurile....(cred ca never) si imi vin si celalalte jante...o sa imi fac alta ...ca oricum vreau sa vopsesc din nou masina .....si sa ii modific barile ...dar bineteles ceva ff finut ....ca nu mai sunt adeptul tuningului exagerat ....cel putin pe logan ...si asta dupa ce am lucrat in domeniu (rs-tuning) ceva timp si am facut cateva masini .... am ajuns la concluzia ca cel mai frumos tuning la logan e cat mai simplu.....masina cat mai joasa roti frumoase....barile un pic de tot modificate....si o vopsea simpatika
parerea mea ......respect ptr baietii cu logan cu body-kit uri doar ca mai nou am alte gusturi .....akum 2 ani eream inebunit cu kit-ul de la pilot....etc akuma mi sa luat bafta multa