Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masina mea Dacia

Closed Thread

Thread Tools
Old 10-03-10, 23:45   #46
Relu_GTT
Dacia Driver

Stage 5

Relu_GTT's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Re: dacia logan 1.5DCI B-85-MFC

cum ti se aude evacuarea cu teava fara tobe ?
si referitor la arcuri la logan unii au taiat doar o spira, ca mai mult se zice ca nu se poate ca nu mai sta arcul la locul lui pe urma si poate sa cada arcurile... tu zici ca ai taiat 1,5/2 spire si le-ai mai si comprimtat, nu ai probleme de genu asta ?
Relu_GTT is offline  
Old 11-03-10, 00:18   #47
cristy_4speed

Stage 5

cristy_4speed's Avatar

Quote:
Originally Posted by Relu_GTT View Post
cum ti se aude evacuarea cu teava fara tobe ?
si referitor la arcuri la logan unii au taiat doar o spira, ca mai mult se zice ca nu se poate ca nu mai sta arcul la locul lui pe urma si poate sa cada arcurile... tu zici ca ai taiat 1,5/2 spire si le-ai mai si comprimtat, nu ai probleme de genu asta ?
evacuare se aude demential ...mie unu imi place super mult prin simplu fapt ca se aude exact cum trebuie .....nu te da afara din masina la drum lung e un zgomot placut si afara se aude destul de bn si binenteles ff gros
referitor la arcuri ....au fost scurtate tijele de la amortizor .....deci nu exista riscul sa sara si cu arcu sta la locul lui dupa ce l-am taiat ...cand l-am dus la nenea ala sa le comprime.....in partea de sus le-a indoit ultima spira ca sa cada bine pe flansa
oricum zilele astea o sa imi pun unele normale ...si arcurile din care doar o sa tai....ca la ce drumuri avem in buc ...mi-au rupt ficatzi.....si pe astea le-am promis unui amic....si pana cand se mai amelioreaza treaba cu drumurile....(cred ca never) si imi vin si celalalte jante...o sa imi fac alta ...ca oricum vreau sa vopsesc din nou masina .....si sa ii modific barile ...dar bineteles ceva ff finut ....ca nu mai sunt adeptul tuningului exagerat ....cel putin pe logan ...si asta dupa ce am lucrat in domeniu (rs-tuning) ceva timp si am facut cateva masini .... am ajuns la concluzia ca cel mai frumos tuning la logan e cat mai simplu.....masina cat mai joasa roti frumoase....barile un pic de tot modificate....si o vopsea simpatika parerea mea ......respect ptr baietii cu logan cu body-kit uri doar ca mai nou am alte gusturi .....akum 2 ani eream inebunit cu kit-ul de la pilot....etc akuma mi sa luat bafta multa
[size=1]logan 1.5 DCI sold | e36 cabrio 2.0 m52 sold |laguna 2 1.9 Dci sold |audi s3 1.8t quattro 209cp stock!!!sold | audi a3 1.8t sold | e36 coupe 2.0i m50>>>Sold | e36 cabrio 2.0i m52>>>Sold | fiat stilo abarth 170cp>>>Sold
e36 coupe 1.6 m43 individual>>sold |
opel astra bertone 1.8.16v<<<
| e46 sedan 2.0 D 150+<<< family member
| >>>e36 cabrio 2.8i - 99 >>family member
cristy_4speed is offline  
Old 11-03-10, 08:00   #48
FAST&FURIOUS

Stage 5

FAST&FURIOUS's Avatar

Member of:
[CSR]
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by cristy_4speed View Post
evacuare se aude demential ...mie unu imi place super mult prin simplu fapt ca se aude exact cum trebuie .....nu te da afara din masina la drum lung e un zgomot placut si afara se aude destul de bn si binenteles ff gros
referitor la arcuri ....au fost scurtate tijele de la amortizor .....deci nu exista riscul sa sara si cu arcu sta la locul lui dupa ce l-am taiat ...cand l-am dus la nenea ala sa le comprime.....in partea de sus le-a indoit ultima spira ca sa cada bine pe flansa
oricum zilele astea o sa imi pun unele normale ...si arcurile din care doar o sa tai....ca la ce drumuri avem in buc ...mi-au rupt ficatzi.....si pe astea le-am promis unui amic....si pana cand se mai amelioreaza treaba cu drumurile....(cred ca never) si imi vin si celalalte jante...o sa imi fac alta ...ca oricum vreau sa vopsesc din nou masina .....si sa ii modific barile ...dar bineteles ceva ff finut ....ca nu mai sunt adeptul tuningului exagerat ....cel putin pe logan ...si asta dupa ce am lucrat in domeniu (rs-tuning) ceva timp si am facut cateva masini .... am ajuns la concluzia ca cel mai frumos tuning la logan e cat mai simplu.....masina cat mai joasa roti frumoase....barile un pic de tot modificate....si o vopsea simpatika parerea mea ......respect ptr baietii cu logan cu body-kit uri doar ca mai nou am alte gusturi .....akum 2 ani eream inebunit cu kit-ul de la pilot....etc akuma mi sa luat bafta multa
Un kit exterior cum sunt cele de la Pilot care sunt pe sute de masine este banal, dar un kit exterior care nu-l vezi la tot pasul este deja altceva.
Tuning fara bady kit exterior nu exista la fel cum nu exista tuning fara jante.
Asta este parerea mea si sunt sigur ca am dreptate.
FAST&FURIOUS is offline  
Old 11-03-10, 15:45   #49
cristy_4speed

Stage 5

cristy_4speed's Avatar

Quote:
Originally Posted by FAST&FURIOUS View Post
Un kit exterior cum sunt cele de la Pilot care sunt pe sute de masine este banal, dar un kit exterior care nu-l vezi la tot pasul este deja altceva.
Tuning fara bady kit exterior nu exista la fel cum nu exista tuning fara jante.
Asta este parerea mea si sunt sigur ca am dreptate.
nu vreau sa te contrazic fiecare cu parerea lui dar in fine daca tot vroiai sa fi unic ....trebuia sa vb cu baieti de la baia mare .....cei care au facut kit-ul asta ptr logan sa iti faca si tie ceva custom .....gen cum a facut GGD-ul si a lui chiar a iesit cum tre si poate fi sigur ca nu mai vede inca una la fel pe strada si stie de ce a investit bani in fine eu unu merg pe cat se poate mai aproape de stock si o sa ii fac ceva ff finutz la bari asta ramane de vazut si o sa iti spun si eu niste poze cu o masina ....si sa imi spui daca e tunata sau nu ?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	20090411_031910.jpg
Views:	114
Size:	272.0 KB
ID:	1357666   Click image for larger version

Name:	20090411_031946.jpg
Views:	48
Size:	241.0 KB
ID:	1357667   Click image for larger version

Name:	20090411_034202.jpg
Views:	80
Size:	345.6 KB
ID:	1357668  

Click image for larger version

Name:	20090411_032039.jpg
Views:	112
Size:	251.1 KB
ID:	1357669  
cristy_4speed is offline  
Old 11-03-10, 15:50   #50
cristy_4speed

Stage 5

cristy_4speed's Avatar

si mai depinde si de masina ...ca nu la toate masinile merg body-kit-urile......dar na tiinand cont ca eu nu ma pricep la dastea cu tuning....ar trebui sa tac din gura:P dar fara sup akuma fiecare cu pasaricile lui ...... si ptr cunostinta ta generala am lucrat cu fibra mult timp gen din 2004)...si am facut multe masini care culmea la toate saloanele la care au ajuns au luat premii ca la balamuc dar astea sunt detalii

Last edited by cristy_4speed; 11-03-10 at 15:53.
cristy_4speed is offline  
Old 11-03-10, 16:10   #51
FAST&FURIOUS

Stage 5

FAST&FURIOUS's Avatar

Member of:
[CSR]
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by cristy_4speed View Post
si mai depinde si de masina ...ca nu la toate masinile merg body-kit-urile......dar na tiinand cont ca eu nu ma pricep la dastea cu tuning....ar trebui sa tac din gura:P dar fara sup akuma fiecare cu pasaricile lui ...... si ptr cunostinta ta generala am lucrat cu fibra mult timp gen din 2004)...si am facut multe masini care culmea la toate saloanele la care au ajuns au luat premii ca la balamuc dar astea sunt detalii
Referitor la postul dinainte ti-am trimis un Pm.
Eu nu am vrut sa te jignesc sau sa umbresc calitatile tale, mi-am expus si eu o parere pe un forum public doar.
Daca este adevarat ce spui ca ai lucrat in fibra de sticla si ai facut masini care au castigat premii eu tin sa te felicit, cu atat mai mult puteai sa faci pentru tine ceva deosebit.
Bafta si scuze ca am postat pe therdul tau si ai inteles gresit ce am vrut sa zic.
FAST&FURIOUS is offline  
Old 11-03-10, 16:25   #52
cristy_4speed

Stage 5

cristy_4speed's Avatar

Quote:
Originally Posted by FAST&FURIOUS View Post
Referitor la postul dinainte ti-am trimis un Pm.
Eu nu am vrut sa te jignesc sau sa umbresc calitatile tale, mi-am expus si eu o parere pe un forum public doar.
Daca este adevarat ce spui ca ai lucrat in fibra de sticla si ai facut masini care au castigat premii eu tin sa te felicit, cu atat mai mult puteai sa faci pentru tine ceva deosebit.
Bafta si scuze ca am postat pe therdul tau si ai inteles gresit ce am vrut sa zic.
tocmai ca am lucrat cu fribra si am facut ceva masini ...am zis ca dupa parerea mea cel mai bine i-ar sta asa mai clean ....ca puteam ff ushor sa ii trantesc un body-kit si gata ....dar am zis ca ceva mai finut ar da mai bn pe ea.....asta am incercat sa zic .....nu m-am suparat pe tn ca nu am de ce u doar ti-ai spus parerea ta exact cum am facut si eu
cristy_4speed is offline  
Old 11-03-10, 17:20   #53
TheNZN

Stage 5

TheNZN's Avatar

Member of:
[DACIA]

hmmm...frumoasa masina ai....culoare da ft bine pe ea...la fel si jantele...
in legatura cu arcele,de ce nu incerci H&R sau weittec...?
a fost vopsita la cuptor?cat te-a dus vopseaua?bafta!
Old 11-03-10, 17:49   #54
cristy_4speed

Stage 5

cristy_4speed's Avatar

Quote:
Originally Posted by TheNZN View Post
hmmm...frumoasa masina ai....culoare da ft bine pe ea...la fel si jantele...
in legatura cu arcele,de ce nu incerci H&R sau weittec...?
a fost vopsita la cuptor?cat te-a dus vopseaua?bafta!
mi se pare ca e o poza cand e in cuptor abia vopsita :P mult rau .....devizu total a iesit pe la 78 de mil...am pus eu vreo 25 30 parca si restu casco \
si legat de h&r sau weittec...cat imi coboara masina fata de stock? max 5 6 cm ....eu vreau ceva mai jos minim 7 8 deci tot varianta custom e baza:P
cristy_4speed is offline  
Old 11-03-10, 18:35   #55
B-61-KYS

Stage 5

B-61-KYS's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Ghetto Cult]

dar nu e si cea mai in regula arunca un ochi la kw ..reglabile , poate te tenteaza ceva!
B-61-KYS is offline  
Old 11-03-10, 19:01   #56
TheNZN

Stage 5

TheNZN's Avatar

Member of:
[DACIA]

pfuuuui.....pai cum ai rezolvat sa o faci pe casco?
H&R coboara doar 3,5-4...
si cum zice Cosmin...incearca kw daca vrei masina joasa..
bafta!
TheNZN is offline  
Old 11-03-10, 20:15   #57
cristy_4speed

Stage 5

cristy_4speed's Avatar

Quote:
Originally Posted by TheNZN View Post
pfuuuui.....pai cum ai rezolvat sa o faci pe casco?
H&R coboara doar 3,5-4...
si cum zice Cosmin...incearca kw daca vrei masina joasa..
bafta!
da un add pe mess la cristi_18us si vb legat de casco ......
cristy_4speed is offline  
Old 11-03-10, 20:20   #58
cristy_4speed

Stage 5

cristy_4speed's Avatar

Quote:
Originally Posted by B-61-KYS View Post
dar nu e si cea mai in regula arunca un ochi la kw ..reglabile , poate te tenteaza ceva!
nu am avut probleme cu ea ceea ce e ff bn ..m-am interesat si la kw aia reglabila
uite raspunsul de la niku...
Buna ziua,

din nefericire nu exista autoblocant pentru 1.5 dci.
Suspensie KW coboara intre 30 si 55 mm.

Cu stima,
RACING NICK

deci nu e mare combinatie cu ea si mai e si vreo 850e....
cristy_4speed is offline  
Old 11-03-10, 20:24   #59
Relu_GTT
Dacia Driver

Stage 5

Relu_GTT's Avatar

Member of:
[DACIA]

am vazut un logan cu reglabila kw si era mult mai mult lasata nu doar 55mm
tot suspensie reglabila kw au si loganurile cup din germania si sunt foarte joase

Last edited by Relu_GTT; 11-03-10 at 20:43.
Relu_GTT is offline  
Old 11-03-10, 21:18   #60
cristy_4speed

Stage 5

cristy_4speed's Avatar

Quote:
Originally Posted by Relu_GTT View Post
am vazut un logan cu reglabila kw si era mult mai mult lasata nu doar 55mm
tot suspensie reglabila kw au si loganurile cup din germania si sunt foarte joase
te cred eu ti-am aratat ce raspuns am primit de la nicu.......pana mea si sa dau 850 e ptr 5,5 cm ...am zis nu ..ca de bani astea .....imi iau frane ....jante orice alceva pana mea (
cristy_4speed is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -