Salut m-am decis intr-un final sa fac si eu un topic cu loganelul meu
Masina e din aprilie 2006 este varianta full si de-a lungul vremii a suferit cateva modificari dar anul asta sper sa fac ceva mai mult la ptr ca am investit ceva banuti pana akuma in ea si chiar nu se merita sa o vand pe 3 4 mii de euro in fine gata cu gargara:P
la baza un logan 1.5DCI 48kw (65cp) full
modificari :
soft RBN tuning
evacuare custom (a ramas doar catalizatorul in rest teava fara nici o toba )
filtru de aer sport K&N in carcasa originala
suspensie sport custom( arcuri + amortizoare facute rezultatul .....mai joasa cam cu 10cm)am adoptat varianta custom ptr ca cea mai joasa suspensie care am gasito cobora masina cu 5 cm si nebun cum sunt am vrut cat mai aproape de pamant:P rezultatul foarte foarte rigida dar sta pe strada demential:P
jante 17 dotz cu gume goodyear egale f1 215/45/17 dar vreau sa le schimb ......mom nu m-am gandit exact ce o sa iau ....o sa fiu sigur cand o sa am bani necesari ptr alte jante:P
masina a fost revopsita integral anu trecut am facuto un rosu un pic mai deosebit:P
bad boy look
porbagajul clean
lumina la ceasuri schimbata (alba cu acele si butoanele rosii )
ambele butoane la geamurile fatza au one-toch
consola centrala am imbracato in folie de carbon 3M
sonorizare- mp3 sony destul de destept nu mai tin minte modelul exact
boxe fatza bose (16,5') + tweeter si filtre MB-Quart
boxe spate infinity kappa (ovale)
statie panasonic 350w rms
sub JBL 400w RMS (cutie-trapez)
rezultat muzica suna foarte bn si clar asta conteaza cel mai mult
masina intre timp a mai avut pe ea si alte nebunii gen bari de la pilot.....alte jante.....alta muzica ..DVD 1din ....etc.... dar masina in prezent este exact cum v-am prezentato pe viitor vreau sa reusesc sa gasesc o metoda sa fac cutia de viteze( grupu) sa nu mai crape ca deja pana akuma am spart 3 urmeaza a 4 a si din motivul asta nu pot creste mai mult puterea motorului ca eu unu am in cap intercooler custom .....turbina schimbata injectoare cu debit marit .....in fn ...dar mai intai sa reusesc sa rezolv problema cu cutia de viteze .....asta ma doare cel mai rau daca nu o sa gasesc nici o varianta voi fi nevoit sa ma opresc aici sau sa ii schimb motorul si cutia (ideal ar fi un 2.0 16v dupa clio sport facut turbo dar deja sunt prea mai planurile si fondurile sunt cam mici ....:P
si akuma cateva poze cu ea si cu etapele prin care a trecut :P dupa ce am vopsito masina a avut jante pe 16 oz fittipaldi (editie limitata) albe dar din cauza et-ul foarte mare cand am motat suspensia sport am fost nevoit sa le schimb deoarece imi statea atipa pe cauciucuri rotiile find ff iesite in afara
si in momentul de fata arata cam asa :P sper sa va placa cat de cat eu unu sunt inebunit dupa ea:P