am citit aproape tot topicul asta! am zambit adesea... daciile astea...
am si eu una alba, din 89, adusa din Ungaria, are trapa de sticla, scaune de Mondeo reglabile electric(daca ma gandesc bine au si incalzire dar aia nu-i legata), tapiserie usi refacuta in 2 culori (maro+negru), MP3 + 4 boxe + 4 tweetere, volan MOMO(nu gunoi turcesc, chiar MOMO)...etc... masina sta in parcare aiurea ca n-o mai folosesc, vara trecuta am si vopsit-o impreuna cu un prieten (nu chiar profesional, asa in mare, dar n-a iesit rau), acu 2 saptamani i-am schimbat arcuri+telescoape in spate... arata binishor masina, am aranjat-o mai mult ca sa moara vecinii de ciuda, ca ma tot amenintau ca cheama primaria s-o ridice ca nu-i folosita si vezi doamne le ocup lor locul de parcare... SA MA PUPE UNDEVA ACUMA!
Cu toate astea, sunt pe punctul de a o duce la tara si o voi folosi in regim de ATV... adica o sa car de toate cu ea... pana o omor. Probleme... planetarele bat, si troncane ceva pivoti si bucse in fata, si telescoapele in fata... dar la ce preturi au piesele de dacie, renuntati o saptamana la tigari. Per total masina nu e rea deloc... pentru cine inca mai apreciaza daciile...
Daca vreunuia dintre voi (ca vad ca aveti o pasiune pentru dacii) i se face mila de ea sau e interesat de ea si crede ca merita sa o mai "chinuie" pe lumea asta... il rog sa ma contacteze! Masina nu mai are ITP, nici asigurare, impozit la zi...dar asta nu conteaza
)
Cu mentiunea ca pe 200-300 de euro n-o dau ... pentru banii astia jur c-o tai cu flexu si fac cabrio din ea la tara sau cine stie ce idei mai imi vin... ca-s campion la dinastea...