aceasta este masina mea este o dacie din 90 cu un motor de 1.4 si o cutie de viteze in 5 trepte toba sport creatie propie astept si eu niste pareri si ideide la voi va rog
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
Re: ANGEL WITHE
cum a zis si andi masina ta pare destul de ingrijita si are potential, dar nu vad rostul eleronului...si pe farurile dinspre masca ce ai lipit si de ce...si cred ca ar fi fost de ajuns un singur sticker cu 1tuning, in rest bafata la modificari si fai si tu poze cand e curata si cu un aparat/telefon mai performant...
reconditioneaza jentile , scapa de eleronul mare scoate treaba aia neagra de pe faruri si semnul de renault si daca tii neaparat sa ai fuste(care merg bine pe masina asta daca ai si praguri)incearca sa le vopsesti in acelasi ton,culoare cu bara, masca. succes
Jos cu barile de plastic.
Monteaza niste bari cromate.
Toba ramane.
Scoate manerele de pe usile spate.
Da jos eleronul si acel cauciuc de pe portbagaj.
Cumpara un actuator si da jos inchizatoarea.
Da jos steam de renault,taie si da cu chit de fibra sa fie dreapta masca.
Poti sa pastrez pleoapele.
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Colectionar Machete] [DACIA] [VW]
Re: ANGEL WITHE
bine ai venit pe forum.
emblema si scrisul de pe cauciucuri nu isi au rostul acolo,eleronul nu e asa mare si chiar da binisor.in rest pare ingrijita.ce planuri mai ai cu ia pe viitor?bafta
porbagajul pe care il ai are el din fabrica un eleron nu isi are rostul celalalt acolo, porbagajul de pe plafon ii strica aspectul (nu sunt adeptul porbagajului suspendat) aripioarele de pe grila cu caloriferul de incalzire da-o jos si eventual vopseste grila cu negru la fel ca si capota, semnul cu renault si colantul de pe faruri, in rest pare ingrijita succes cu modificatul si pune si tu o poza cu interiorul