Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   ANGEL WITHE (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/153063-angel-withe.html)

ANGEL WITHE 12-11-09 09:12

ANGEL WITHE

8 Attachment(s)
aceasta este masina mea este o dacie din 90 cu un motor de 1.4 si o cutie de viteze in 5 trepte toba sport creatie propie astept si eu niste pareri si ideide la voi va rog 8)

andi_cimpean 12-11-09 09:57

Re: ANGEL WITHE

Pare ingrijita Dacia ta, dar sper ca nu o doresti sa o mai incarci de "detalii" inutile.

P.S. Vezi ca titlul este total gresit...

WITHE - este de fapt - WHITE si titlul este scris anapoda - se spune - WHITE ANGEL. Oricum, poti ruga un moderator sa iti modifice titlul.

Sonny™ 12-11-09 10:38

cum a zis si andi masina ta pare destul de ingrijita si are potential, dar nu vad rostul eleronului...si pe farurile dinspre masca ce ai lipit si de ce...si cred ca ar fi fost de ajuns un singur sticker cu 1tuning, in rest bafata la modificari si fai si tu poze cand e curata si cu un aparat/telefon mai performant...;)

Ace MNE 12-11-09 12:06

reconditioneaza jentile , scapa de eleronul mare scoate treaba aia neagra de pe faruri si semnul de renault si daca tii neaparat sa ai fuste(care merg bine pe masina asta daca ai si praguri)incearca sa le vopsesti in acelasi ton,culoare cu bara, masca. succes

Alex_19Mig 12-11-09 12:53

Jos cu barile de plastic.
Monteaza niste bari cromate.
Toba ramane.
Scoate manerele de pe usile spate.
Da jos eleronul si acel cauciuc de pe portbagaj.
Cumpara un actuator si da jos inchizatoarea.
Da jos steam de renault,taie si da cu chit de fibra sa fie dreapta masca.
Poti sa pastrez pleoapele.

dog99 12-11-09 15:17

bine ai venit pe forum.
emblema si scrisul de pe cauciucuri nu isi au rostul acolo,eleronul nu e asa mare si chiar da binisor.in rest pare ingrijita.ce planuri mai ai cu ia pe viitor?bafta

DraquVerDe 12-11-09 15:30

Salut şi bine ai venit pe Forum.
Am să fiu sincer şi zic că ai de muncit la ea până va arăta bine :twisted: nu mai bine şi spor la treabă!

razZvanelSpeed4U 13-11-09 10:36

da..are dreptate dog99 nu isi au rostul emblema si scrisurile pe cauciucuri..si chestiile alea de pe faruri...parerea mea..bafta !

alexalfa2006 15-11-09 16:22

porbagajul pe care il ai are el din fabrica un eleron nu isi are rostul celalalt acolo, porbagajul de pe plafon ii strica aspectul (nu sunt adeptul porbagajului suspendat) aripioarele de pe grila cu caloriferul de incalzire da-o jos si eventual vopseste grila cu negru la fel ca si capota, semnul cu renault si colantul de pe faruri, in rest pare ingrijita succes cu modificatul si pune si tu o poza cu interiorul

Ace MNE 15-11-09 21:52

ce ai mai facut pe la masina?

ANGEL WITHE 19-11-09 00:30

pai deocamdata nu am mai facut nimic ca lucrez foarte mult as vrea si eu niste poze cu un bad boy look la modelu asta sau un virtual tuning va rog

Ruffy RUF 19-11-09 12:45

mai cam au dreptate baietii, dar na acum fiecare cu pasariciile lui :). eu sper sa iasa ceva! bafta ;) aaa da asculta de multi din baieti ca stiu ce zic:)

cristy_dacia 19-11-09 19:02

imi plac jantele de pe masina ta de unde le ai?

ANGEL WITHE 19-11-09 23:21

jantele de pe masina sunt de canada si eu leam vopsit asa cu alba si cu negru

Ace MNE 20-11-09 00:02

La interior cum stai?

All times are GMT +2. The time now is 04:25.

- Copyright 2026 4Tuning