Quote:
Originally Posted by ObeLix
frumoasa masina ... daca vrei iti mai pot da niste sfaturi ...
-spatele ala trebuie facut mai rotunjit si fix dupa forma la luneta ....
-bara spate trebuia mai coborata ...
-praguruile nu vin rau dar trebuiau mai drepte ... .
|
ObeLix, mersi

...
-spatele e dupa luneta si e destul de rotunjit, live se vede altfel decat in imagini...
-bara nu o cobor, vreau ca macar cu spatele sa pot face o parcare ca lumea, fara a atinge in borduri, asta e un aspect iar altul e ca fibra de sticla nu are ce cauta la masina asta, plasticul din bari fiind f flexibil si nu se impaca cu fibra....
-pragurile au fost mai drepte dar nu erau eficace atunci cand vroiai sa urci masina pe elevator, au fost modelate sa urmeze curbura pragului masini si sa nu depaseasca zona unde se prinde masina pe cric....
Te salut!....
Quote:
Originally Posted by -=X-Team=-82-MDN
Bravo... felicitari ...
Daca crezi ca te pot ajuta cu ceva in legatura cu suspensia nu ezita sa ma contactezi
Cu stima,
Dragos ( MDN )
|
Te salut
Dragos, o sa am nevoie pt ceva suspensii, dar nu pt masina asta, Solenza e rezolvata, roti mai mari nu pot pune, iar un set pe 15 si talon mai mic ar zdruncina si mai mult pasagerii cu actualele suspensii, in plus varianta aleasa cu aceste jante sa facut si pe criteriul greutatii, sant considerabil mai usoare dacat altele pe care le-am incercat....
Quote:
Originally Posted by suciuciprian
Felicitari.Imi place mult masina!!!!
|
Mersi
Ciprian...
Quote:
Originally Posted by sandor406
in general arat bine solnita!  dar nu te supara. dar spatele arata parca ar fi cielo!  (nu da bine!;(
|
Nu ma supar, si nu ma deranjeaza ca arata ca Cielo, am 2 bucati, asa ca sant obisnuit...

vezi tu cum e??? daca nu ar arta asa ar arata ca alta masina si tot aia ar fi
Va salut!....