Quote:
Originally Posted by andi_cimpean
subscriu...
ultima poza este reprezentativa.
Frumoase placutele de inmatriculare. Ai vreun gand cu ea pe viitor de ti-ai pus asa numere?
|
Pai am io zic ca placutele astea dau cel mai bine pe masina, decat sa pun GEO (ca la manelari) sau toate nebuniile, l-am ales pe asta, tinand cont ca masina va arata ca una de rally din vremuri, iar nu cred ca ma bag cu ea la VTM ca ar fi pacat, poate asa niste ture mici
, sa vada lumea cum aratau si daciile.
Quote:
Originally Posted by bolidu'
se vede ca te tii de treaba bravo...arata extraordinar masinuta!
|
Multumesc, nici tu nu te lasi mai prejos, bafta.
Quote:
Originally Posted by b08ygs
arata beton incearca sa faci ceva pe spate sa incapa si celelalte ca daca mergi cu 7 j pe fata si cu rotile alea de bicicleta pe spate nu e combinatie... oricum arata super bine cu ele
|
Nu ii o combinatie clar din mai multe puncte de vedere: acum arata ca o masina de drag cu tractiune fata, iar acum spatele rupe aderenta foarte usor si masina supravireaza, akm sa vedem
, mersi
Quote:
Originally Posted by LUCI BV 89 WRC
Caline felicitari!fara cuvinte!bravo!
|
Multumesc Luci, facem si noi ce putem, ca sa iesim in fata.
Quote:
Originally Posted by conty one
popasan ai o sportiva exceptionala..felicitari..imi place mult culoarea ..(asa a avut si tata o berlina de culoare ca a ta) .o culoare extraordinar de frumoasa si jantele dau bn pe masinuta..
|
Multumesc de aprecieri, in privinta culorii nu stiu daca va ramane asa, cu toate ca dupa ce am spalat-o arata super bine combinatia intre verdele ala si negru. Barfta si tie.
Problema ii ca acum toata lumea intoarce capul dupa masina, de la ala ce are X5 la ala care plimba cainele si sa nu-i uitam pe cei cu ochii albastrii, bafta tuturor.