09-09-11, 02:07
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [SKODA]
|
VW Passat CC R-LINE
Salut , de curand am achizitionat acest model de volkswagen passat cc r-line putin mai diferit de celelalte modele din gama passat cc. Model 2009,alb metalizat, 2.0 tdi cutie automata dsg, kit r line jante eta beta, achizitionata la 37,768 parca..actuali 39.590..! putin cam joasa pt drumurile noastre ( mici incidente , mai exact julituri pe fusta fata)
Deocamdata nu stiu ce modificari as putea sa-i aduc..dar cu siguranta accept idei...Restul las pozele sa vorbeasca .Numai bine tuturor
|
|
|
09-09-11, 02:50
|
|
Stage 5
|
Re: VW Passat CC R-LINE
Felicitari, foarte frumoasa masina multi km fara incidente, nu prea sunt cu VAG-ul, dar CC-ul are ceva deosebit, mai ales al tau.Sa-l folosesti sanatos.
|
|
|
09-09-11, 17:21
|
|
Stage 5
|
ms champion , sincer nici eu nu sunt un pasionat de vw ,dar modelul asta chiar imi place la nebunie
|
|
|
09-09-11, 19:19
|
|
Stage 5
Member of: [Opel] [FORD] [VW] [Hyundai]
|
Impresionanta masina asta. Primul lucru as schimba rotile. Pune cele de R ca arata demential cu ele. In rest totul este perfect.
|
|
|
09-09-11, 19:29
|
|
Stage 5
|
Da si eu la fel as zice jentile nu prea se potrivesc pe masina ..masina e frumoasa ai grija de ea !
|
|
|
09-09-11, 19:46
|
|
Stage 5
|
multumesc baieti pt aprecieri si pt idei....jantele le voi schimba dar nu curand, momentam ce ma ingrijoreaza in bucuresti e locul de parcare si masinuta asta merita un garaj, nu merita tinuta in fata blocului ...deocamdata trebuie sa strang bani pt ca ultima cheltuiala a fost casco si a fost destul de mare...si trebuie sa revopsesc fusta fata e putin zgariata si oglinda dreapta , am gasit o zgarietura pe ea zilele trecute...
|
|
|
09-09-11, 19:55
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Interesanta, insa dupa parerea mea chromul nu se pupa cu albul deloc. Daca era a mea, cromul de pe bari il transformam in alb, cromul din bot-grila centrala in negru + embleme negre. Si alte jante, probabil negre sau gri pe 18. Folie neagra pe stopuri/semnalizari laterale si vopsit interiorul la faruri in negru. Incercam sa fac un contrast alb/negru pe masina!
|
|
|
09-09-11, 21:36
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW] [RENAULT]
|
Sa o stapanesti sanatos. E prea frumoasa masina asta si mai ales pe alb. Iti doresc drumuri bune si proaspat asfaltate
|
|
|
09-09-11, 22:59
|
|
Fiat Driver
Stage 5
Member of: [Fiat] [VW]
|
e una din top 3 masinile mele preferate.
ar merge lasata putin mai jos... si alte jante, acestea sunt urate.
sunt modele care dau mult mai bine pe masina asta.
|
09-09-11, 23:03
|
|
KATANA TEAM Member
Stage 5
Member of: [Opel] [KATANA TEAM]
|
As schimba jantele cu altele mai mari ...18 19 merge pe "balena" asta , in rest ..colegii ti-au dau dupa parerea mea sfaturi bune. Si eu as renunta la crom ...acum faci cum crezi , sunt gusturile si masina ta pana la urma
|
|
|
11-09-11, 00:06
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by conty one
ms champion , sincer nici eu nu sunt un pasionat de vw ,dar modelul asta chiar imi place la nebunie
|
Prima data incearca sa-i faci rost de un garaj sa ai un loc linistit de parcare unde sa poti sa te apuci sa-i mai faci una alta, dupa cum au zis colegii :P e daily car?
In a BMW, happiness isn't around the corner, happiness is in the corner.
|
|
|
11-09-11, 00:54
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
..sa o stapanesti sanatos ,este o bijuterie
|
|
|
11-09-11, 01:28
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Masina e geniala. Jantele....nu prea
Parerea mea, ceva oem, gen jante de audi rs6 (alea in 5 spite) sau jantele de R, alea cu 5 spite mari cu cate 3 mici, sau eu stiu ce-ti place tie, dar asta nu prea arata bine.
Numai bine!
|
|
16-09-11, 16:02
|
|
Stage 5
|
multumesc baieti pt aprecieri si pt idei, deocamdata incerc sa gasesc un garj, pt ca nu e masina pe care o folosesc in fiecare zi.. si asa momentan am lasat-o la tara, nici acolo nu am garaj dar e mai ferita decat in fata blocului...oricum una peste alta m-am apucat sa strang bani si prima modificare ar fi la jante..sa le schimb cu unele pe 18 ,si sa sterg urmele, micile zagarieturi de pe fusta fata si oglinda dreapta..nu e rau dar sa fie "oglinda" masina..numai bn si am sa mai revin cu niste poze
Last edited by conty one; 16-09-11 at 16:09.
|
|
|
27-09-11, 23:38
|
|
Stage 5
|
Salut, dupa cum am promis am revenit cu inca un set de poze cu masinuta, momentant nu au aparut modificari....doar ca m-am apucat sa strang bani pt jante ,alte discuri ventilate fata spate de la ebc,poate o alta suspensie, plus ca am gasit pe ebay difuzorul la bara spate din carbon cu dubla iesire pt esapament , evacuare modificata cu iesire st dr pt dif ....acestea sper sa le cumpar si sa le montez pe masina undeva in februarie ,martie plus alte cateva mici retusuri....dar pana atunci am sa mai revin cu poze mai de calitate...numai bine tuturor
|
|
|
|
|