waaa cate fire =)) sa le ascunzi cat poti, si mare grija sa nu intre ceva pe la elicea de racire ca se alege prafu` de toata munca ta bafta multa sa ne spui si noua cum e la drum
bafta si spor la treaba in continuare cu masina.
se comporta ok , momentan nu am lambda ca sa mearga la parametri normali , dar cu toate astea trage super bine
Quote:
Originally Posted by Cosmin-SNR
waaa cate fire =)) sa le ascunzi cat poti, si mare grija sa nu intre ceva pe la elicea de racire ca se alege prafu` de toata munca ta bafta multa sa ne spui si noua cum e la drum
o sa le ascund cum pot , voi vedea , a intrat si la elice fir .... numa ca nu era functional
Quote:
Originally Posted by alecsutz03
la final pune te rog o poza cu pozitionarea sondelor de apa.....chiar sunt curios!Felicitari pt reusita!
o sa pun maine eventual
===============================================
de azi ...
Mult respect pentru KRF ...cand eram colegi pe forumul dedicat daciilor nu il credeam in stare ca va ajunge la asemenea realizari cu masina lui. Am ramas uimit de ceea ce a facut acolo "sub capota" . Cine lo fi ajutat sau daca a facut singur toata treaba asta nu e important, sa pui ECU pe dacie e intradevar ceva foarte rar. Nu stiu daca mai are cineva dar la el am vazut primu' asa ca inca odata KRF...RESPECT MAXIM!
Mult respect pentru KRF ...cand eram colegi pe forumul dedicat daciilor nu il credeam in stare ca va ajunge la asemenea realizari cu masina lui. Am ramas uimit de ceea ce a facut acolo "sub capota" . Cine lo fi ajutat sau daca a facut singur toata treaba asta nu e important, sa pui ECU pe dacie e intradevar ceva foarte rar. Nu stiu daca mai are cineva dar la el am vazut primu' asa ca inca odata KRF...RESPECT MAXIM!
mersi
Quote:
Originally Posted by Cosmin-SNR
Am o intrebare, stiu ca e stupida dar vreau sa stiu oare la ea taie si benzina? ca la logan, etc? daca esti dragut poti face si un filmulet? Salut
normal ea taia cica , dar a fost firu anulat , si anulat lam si lasat
Quote:
Originally Posted by uN_DuC
daca te rog frumos imi zici si mie ce piesa este in clip ? ca ii prea frumoasa la fel ca si masina. Felicitari de la cluj