prezoanele sunt puse numai sa stea roata pe tamburi ... adica provizoriu ... si portbagaju e facut deja clean ... e si poza postata de mine cu portbagaju clean in astea ultimele pe care le am postat
prezoanele sunt puse numai sa stea roata pe tamburi ... adica provizoriu ... si portbagaju e facut deja clean ... e si poza postata de mine cu portbagaju clean in astea ultimele pe care le am postat
da fa ma porbagajul clean ce naiba.... lumea cere.... de ce nu faci??? rusine...
dar de ce nu te ai intrebat daca usa e fixata sau nu ? intradevar e o distanta un pic dar usile nu sunt inca reglate .... pana una alta finalu va conta cel mai mult.... numa bine
Te mişti repede... foarte repede! O să iasă super uşile!...
Am tot omis să te intreb: Ce culoare o s-o faci pānă la urmă?...
__________________ Prietenii adevăraţi se gāndesc mereu la tine!
R.I.P, Adiţă!
Tragedia vietii este ca imbatranim prea devreme si devenim intelepti prea tarziu.
nici chear asa ) nu am suportat niciodata nighelu si auriul si galeria am facut din lipsa de ocupatie ... la partea cu sudatu e gata masina ... de acuma vor incepe finisarile ....
ma... da chitul il dai tu pe masina? nu de alta dar e lucrat frumos daca e dat de tine, bv tie cucule si eu mai lucrat in chit si dastea si am observat ca exista mana si la mine
__________________ Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie.... O batrana din '76
ma... da chitul il dai tu pe masina? nu de alta dar e lucrat frumos daca e dat de tine, bv tie cucule si eu mai lucrat in chit si dastea si am observat ca exista mana si la mine
pacat ca nu mi am terminat masina la timpu pe care mi lam propus ... dar tot ce pot sa zic e ca in luna asta va vi gata ... imi doream foarte mult ca azi sa fie gata ( sa imi fac cadoul perfect pentru 21 de ani)