ce ma ti-ai facut decoratiuni de brad pentru craciun?? vad ca se poarta rosu anu asta in brazi de craciun
acum serios, am inteles ai vopsit fuzetele hai am mai inteles ca ai vopsit si basculele ca deh sa fie frumoasa pe dedesupt dar cu pivotii de ai avut ma???? ce ti-au facut ei de iai facut si pe ei rosi??
acum serios, am inteles ai vopsit fuzetele hai am mai inteles ca ai vopsit si basculele ca deh sa fie frumoasa pe dedesupt dar cu pivotii de ai avut ma???? ce ti-au facut ei de iai facut si pe ei rosi??
pivotii sunt in loc de steluta aia in varful bradului de craciun )
iar acum in topic: sincer imi place foarte mult cum va iesii masina asta si abia astept sa o vad pe strazi esti incredibil, te-ai descurcat si te-ai miscat foarte repede de admirat acest lucru
am mai vopost si aripa interioara (sau cum sa ii spun ( compartimentu unde vine fuzeta) ) numai ca nu am apucat sa fac si poza ... peste 2 saptamani mam gandit sa o bag si la vopsit ... ... numai pe partea stanga am apucat sa vopsesc ca pe urma am lasat lucru meu deoparte si am plecat la benny sa il ajut la golf... maine voi mai lucra iara (adica azi)