Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Botosani

Reply

Thread Tools
Old 01-06-07, 11:03   #241
Dr@goN

Stage 1

Dr@goN's Avatar

Default Re: Sa vb despre tot ...aici

ma faraonu... normal ca suntem de 14-15 ani daca astia mai mari... k tn nu se baga

Last edited by Dr@goN; 01-06-07 at 11:07.
Dr@goN is offline   Reply With Quote
Old 01-06-07, 11:11   #242
KAmikazee2005

Stage 5

KAmikazee2005's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

ma oameni buni... la voi este o sg problema.. nu sunteti uniti... danilox.. nush cine ejti dar iti zic.. ca lucyfer.. a fost cu espinoza si la alte intalniri.... am citit cva pe acolo si a zis ca a luat o pauza... nu are voie omu?? si repet VOI NU SUNTETI UNITI... nici comunitatea din sv nu e fff unita dar cand e vb de cva ne adunam cu mic cu mare..
si la noi la inceput am fost ajutati de altii cu experienta... de iasi si bacau... voi nu aveti ambitie.. nush c e cu voi oameni buni.. vreti o comunitate dar nimeni nu face nik pt asta...
KAmikazee2005 is offline   Reply With Quote
Old 01-06-07, 14:22   #243
danilox

Stage 4

danilox's Avatar

Quote:
Originally Posted by KAmikazee2005 View Post
ma oameni buni... la voi este o sg problema.. nu sunteti uniti... danilox.. nush cine ejti dar iti zic.. ca lucyfer.. a fost cu espinoza si la alte intalniri.... am citit cva pe acolo si a zis ca a luat o pauza... nu are voie omu?? si repet VOI NU SUNTETI UNITI... nici comunitatea din sv nu e fff unita dar cand e vb de cva ne adunam cu mic cu mare..
si la noi la inceput am fost ajutati de altii cu experienta... de iasi si bacau... voi nu aveti ambitie.. nush c e cu voi oameni buni.. vreti o comunitate dar nimeni nu face nik pt asta...
nu intelege gresit...eu ma refeream la intalnirile din bt.si sa nu inteleaga lucyfer ca a fost un atac asupra lui...chiar deloc.ce folos ca se duc la sv 3-4 oameni...si la bt cand e vb de adunare nu vine aproape nimeni...asa este intradevar...nu e o unitate intre noi.
danilox is offline   Reply With Quote
Old 01-06-07, 14:37   #244
vLLLad
Seat Driver

Stage 5

vLLLad's Avatar

Member of:
[SEAT]
[VW]

Quote:
Originally Posted by danilox View Post
nu intelege gresit...eu ma refeream la intalnirile din bt.si sa nu inteleaga lucyfer ca a fost un atac asupra lui...chiar deloc.ce folos ca se duc la sv 3-4 oameni...si la bt cand e vb de adunare nu vine aproape nimeni...asa este intradevar...nu e o unitate intre noi.
ma Danilox...dar hai sa facem alegeri pt un SEF ! la noi! sau este cineva?
vLLLad is offline   Reply With Quote
Old 01-06-07, 19:23   #245
maD_angel
FOTO Member

Stage 5

Member of:
[4Rally]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by vLLLad View Post
ma Danilox...dar hai sa facem alegeri pt un SEF ! la noi! sau este cineva?
Este ESPinoza, e cel mai de pe aici. Deci maine ESPinoza vii la Sv.
maD_angel is offline   Reply With Quote
Old 01-06-07, 19:51   #246
vLLLad
Seat Driver

Stage 5

vLLLad's Avatar

Member of:
[SEAT]
[VW]

Quote:
Originally Posted by maD_angel View Post
Este ESPinoza, e cel mai de pe aici. Deci maine ESPinoza vii la Sv.
lasati-l ma pe ESP in pace, ca e si omul in sesiune! invata si el
Old 01-06-07, 19:53   #247
jus7_4_fun

Stage 2

jus7_4_fun's Avatar

asai ....nu este timp de altceva
jus7_4_fun is offline   Reply With Quote
Old 01-06-07, 19:55   #248
vLLLad
Seat Driver

Stage 5

vLLLad's Avatar

Member of:
[SEAT]
[VW]

Quote:
Originally Posted by jus7_4_fun View Post
asai ....nu este timp de altceva
wa tiai facut acele albe?
Old 01-06-07, 21:01   #249
KAmikazee2005

Stage 5

KAmikazee2005's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

deci vine cineva maine in sv sa discutam aceasta problema??
KAmikazee2005 is offline   Reply With Quote
Old 01-06-07, 21:34   #250
jus7_4_fun

Stage 2

jus7_4_fun's Avatar

aha ......
jus7_4_fun is offline   Reply With Quote
Old 02-06-07, 03:51   #251
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]

ma deci eu nu`s sef nicaieri in primu rand aici pe forum sunt doar moderator ca is mai vechi si trebuia unu in al doilea rand cu intalnirea asta mare gen iasi bacau piatra neamt... mi`e sa nu fie un esec adica botosani nu prea se compara cu orasele astea nu neaparat ca mashini ci ca oras si locatzia lui ... mai bine as astepta sa vad ce face suceava sa invatam de la ei si cu ajutor lor si a celor de la is care au promis ca ne vor ajuta dar si ei sunt acum in planuirile unei mega intalniri sa facem aici ceva.. deocamdata putzini catzi suntem care poate sa vina la intalnire sa vina care nu nu ca doar nu avem catalog si daca incepem cu remarci din astea rautacioase intre noi catzi suntem .. e pacat.. au fost intalnire anuntate unde au venit si 15 mashini poate .... au fost si neanuntatze cum a fost in noaptea aia din iarna din poligon unde practic trebuie sa ne intalnim vreo 5... eu lucyfer simi bunduc bogdan am zis sa ne intalnim sa ne invartim un pic si cand incolo cred ca eram vreo 20 de mashini la coada la invartit si au fost intalniri anuntate unde eram numai eu cu lucyfer .. deci asta e la sv nu am cum sa ajung astazi pt ca am si eu ceva treburi ... sper sa ne vedem duminica la poligon care are timp
07 Yamaha Gryzzli 700
09 BMW X6
10 Mercedes E coupe
ESPinoza is offline   Reply With Quote
Old 02-06-07, 04:04   #252
FaraonuCPN
BMW Driver

Stage 4

FaraonuCPN's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

asa`i omu are dreptate
FaraonuCPN is offline   Reply With Quote
Old 02-06-07, 05:32   #253
danilox

Stage 4

danilox's Avatar

nu e nici o remarca rautacioasa...ti se pare tie...nu am nimic cu nimeni ...mai ales cu lucyfer care nici macar nu il cunosc dupa atata timp si atata vorbaraie pe forum...e interesant no ? referitor la intalnire (mega intalnire) , intradevar are sa fie un esec atata timp cat nu e o comunitate. nu iti zic cu rautate ESP...dar ce ati vrea sa va invete cei de la SV ? sincer nu vad ce . sa vina ei in bt si sa ne ajute cum ? sa ne adune ...sa ne stranga din casa sa ne aduca la intalnire...hmmm... daca noi nu ne putem strange singuri ,ei nici atat nu o sa reuseasca .nu se face o comunitate venind niste omuletzi si aratandu-si masinile. oamenii vin...se uita...pleaca...si a doua zi o luam de la capat. nu ca la noi nu sunt masini sau oameni....dar pur si simplu nu se face ceva ca aceste intalniri sa fie mai palpitante...am fost vb sa incercam sa luam o masina....stiti bine despre ce vb...acea rabla ar strange saptamanal o groaza de oameni...pun pariu. ganditi-va si hai sa o punem in practica...si haideti sa ne mai gandim si la alte chestii interesante.si hotarati daca veniti duminica...imi e lene sa ma deplasez si sa vad ca nu vine nimeni...nu de alta dar as prefera sa fac altceva.
danilox is offline   Reply With Quote
Old 02-06-07, 11:07   #254
maD_angel
FOTO Member

Stage 5

Member of:
[4Rally]
[FOTO]

Cum sa nu'l cunosti pe lucyfer danilox??? Lucyfer a venit mai la toate intalnirile...
maD_angel is offline   Reply With Quote
Old 02-06-07, 13:27   #255
vLLLad
Seat Driver

Stage 5

vLLLad's Avatar

Member of:
[SEAT]
[VW]

eu recunosc de la inceput ca nu pot veni duminica asta si nici cealalta...am examene...dar celelate duminici promit ca o sa fiu prezent....
- Copyright 2024 4Tuning -