ma deci eu nu`s sef nicaieri in primu rand aici pe forum sunt doar moderator ca is mai vechi si trebuia unu in al doilea rand cu intalnirea asta mare gen iasi bacau piatra neamt... mi`e sa nu fie un esec adica botosani nu prea se compara cu orasele astea nu neaparat ca mashini ci ca oras si locatzia lui ... mai bine as astepta sa vad ce face suceava sa invatam de la ei si cu ajutor lor si a celor de la is care au promis ca ne vor ajuta dar si ei sunt acum in planuirile unei mega intalniri sa facem aici ceva.. deocamdata putzini catzi suntem care poate sa vina la intalnire sa vina care nu nu ca doar nu avem catalog
si daca incepem cu remarci din astea rautacioase intre noi catzi suntem .. e pacat.. au fost intalnire anuntate unde au venit si 15 mashini poate .... au fost si neanuntatze cum a fost in noaptea aia din iarna din poligon unde practic trebuie sa ne intalnim vreo 5... eu lucyfer simi bunduc bogdan am zis sa ne intalnim sa ne invartim un pic si cand incolo cred ca eram vreo 20 de mashini la coada la invartit
si au fost intalniri anuntate unde eram numai eu cu lucyfer .. deci asta e la sv nu am cum sa ajung astazi pt ca am si eu ceva treburi ... sper sa ne vedem duminica la poligon care are timp