Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Botosani

Reply

Thread Tools
Old 31-05-07, 22:16   #226
KAmikazee2005

Stage 5

KAmikazee2005's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
Default Re: Sa vb despre tot ...aici

1. deci mad angel a luat legatura cu mine ... si vrea sa facem o intalnire la BT... eu unu si cred ca si ceilalti membrii din sv ar fi bucurosi sa va ajute ... dat pentru asta ar trebui sa veniti sambata la ora 17-17:30 in sv la ODN.. unde ne int noi...
2. ati vazut intalnirile 4tuning de la Iasi, Bacau, Piatra Neamt? ehh.. aja vrea si Mad Angel sa organizeze si in Botosani.. pt ca vad ca pe 4tuning membrii din botosani... incep sa tot apara... si trebuie sa va faceti recunoscuti.. noi cei din sv ne-am facut cunoscuti prin organizarea celor 3 curse de pe aeroport... si indata si cea de a4a... si prin prin participarea la acele intalniri de la Iasi, bacau, piatra neamt.. si chiar mai departe.. cluj si ungaria.. si sa nu uita si de 4Tuning Day si cel de anu trecut si cel de anu asta...

In BT am vazut ca este potential.. Espinoza cu shumi cu hot.. cu lucyfer cu mad-angel si cu altii incearca sa faca cva acolo... espinoza si ceilalti baieti mai sus enumerati sunt si membrii unui club.. singura voasrta problema este ca.. nu sunteti uniti.. si nu este bine

DECI INCAODATA VA ZIC... CA AR TREBUI FACUTA O INTALNIRE 4TUNING LA BT.. PT CA LUMEA NU STIE PREA BINE C E PE ACOLO.. SI CEI DE ACOLO NU STIU PREA MULTE DESPRE ACEASTA MISCARE...

CEI CARE VOR SA SE IMPLICE IN ORGANIZAREA ACESTEI VIITOARE INTALNIRI 4TUNING BOTOSANI... SUNT AJTESPTATI SAMBATA ORA 17-17:30 (5-5:30) LA ODN. IN SV... PT CEI CARE NU STIU UNDE ESTE ODN S AMA CONTACTEZE SI LE EXPLIC...

O zi buna.. si ajutati comunitatea 4tuning de la voi din oras

RESPECT.. KAmikazee Suceava
KAmikazee2005 is offline   Reply With Quote
Old 31-05-07, 22:19   #227
FaraonuCPN
BMW Driver

Stage 4

FaraonuCPN's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

roger That
FaraonuCPN is offline   Reply With Quote
Old 31-05-07, 22:20   #228
KAmikazee2005

Stage 5

KAmikazee2005's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Inca odata repet.. aveti potential oameni buni.. aveti oameni care au mers si care au intrat in contact cu cei care au organizat astfel de intalnir.. o sa aveti sprijinu si celor din suceava... dar dak incepeti ca nu ai cu cine sa faci.. deja e pierdut startu.. deci incercati sa fiti si mai optimisti si sa veniti in sv sa vb mai pe larg... pt ca inca odata va zic.. suceava va ajuta.. aja cum a mai facut-o si la alte intalniri cand au venit majini din sv deji nu erau cine stie c intalniri.. si aici chiar va aduc aminte de probabil ultima intalnire cand au venit Toyota celica .. supra... hyunday Coupe si park golfu 4 cu kit de r32
KAmikazee2005 is offline   Reply With Quote
Old 31-05-07, 22:29   #229
maD_angel
FOTO Member

Stage 5

Member of:
[4Rally]
[FOTO]

Deci facem ceva??? Daca nu facem acum .... nu stiu cand o sa mai facem.Uitati'va la celelalte orase (Suceva,Bacau,Piatra Neamt, Iasi) ei cum au putut sa faca acele intalniri ?Aaaaa, ei sunt mai uiniti si cand spun ceva ei si fac.... Eu unu, sambata ma duc la Suceava.

Last edited by maD_angel; 31-05-07 at 22:32.
maD_angel is offline   Reply With Quote
Old 31-05-07, 22:34   #230
FaraonuCPN
BMW Driver

Stage 4

FaraonuCPN's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Bafta..!
Old 31-05-07, 22:35   #231
siminelsimi

Stage 5

siminelsimi's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

da.. eu unu sunt total de acord .. dar sa mai fie cativa cu initiativa in in 2-3 oameni nu faci nimic
siminelsimi is offline   Reply With Quote
Old 31-05-07, 22:38   #232
vLLLad
Seat Driver

Stage 5

vLLLad's Avatar

Member of:
[SEAT]
[VW]

Quote:
Originally Posted by KAmikazee2005 View Post
Inca odata repet.. aveti potential oameni buni.. aveti oameni care au mers si care au intrat in contact cu cei care au organizat astfel de intalnir.. o sa aveti sprijinu si celor din suceava... dar dak incepeti ca nu ai cu cine sa faci.. deja e pierdut startu.. deci incercati sa fiti si mai optimisti si sa veniti in sv sa vb mai pe larg... pt ca inca odata va zic.. suceava va ajuta.. aja cum a mai facut-o si la alte intalniri cand au venit majini din sv deji nu erau cine stie c intalniri.. si aici chiar va aduc aminte de probabil ultima intalnire cand au venit Toyota celica .. supra... hyunday Coupe si park golfu 4 cu kit de r32
ma kamikaze..in Bt nu sunt oameni cu care sa faci...cati membri vin la intalnirile voatre saptamanale? la noi vin 3 sau 4...mai nou, nu mai vine nimeni
Old 31-05-07, 22:40   #233
maD_angel
FOTO Member

Stage 5

Member of:
[4Rally]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by FaraonuCPN View Post
Bafta..!
Multumim de SUSTINERE FaraonuCPN.
maD_angel is offline   Reply With Quote
Old 31-05-07, 22:40   #234
FaraonuCPN
BMW Driver

Stage 4

FaraonuCPN's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

de asta nu ma duceam nici eu...am fost de 2 ori ..."odata erau 5" "a doua oara erau 4"
Old 31-05-07, 22:41   #235
vLLLad
Seat Driver

Stage 5

vLLLad's Avatar

Member of:
[SEAT]
[VW]

pai de asta nici nu se mertia sa faci ceva...sa-i chemi pe aia din Suceava..sa ne mai facem de ras?
vLLLad is offline   Reply With Quote
Old 31-05-07, 22:42   #236
FaraonuCPN
BMW Driver

Stage 4

FaraonuCPN's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

asa`i asa`i
Old 31-05-07, 22:42   #237
FaraonuCPN
BMW Driver

Stage 4

FaraonuCPN's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

mai ales ca la noi la intalnire din cate am vazut vin ...din astia de 14 15 ani ..! 2 3 cu masini !
Old 31-05-07, 22:44   #238
FaraonuCPN
BMW Driver

Stage 4

FaraonuCPN's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Quote:
Originally Posted by maD_angel View Post
Multumim de SUSTINERE FaraonuCPN.
cu placere ..!
Old 01-06-07, 00:22   #239
Lucyfer

Stage 4

Lucyfer's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

haideti totusi sa ne abtzinem de la comentarii de genu nu cred ca o sa iasa nu avem chu cine nu vine nimeni sunt mici nu sunt nu e vorba de catzi ani are sau .. faraonu .. ce spectacol o sa iasa sau n`o sa iasa .. eo zic ca suntem cativa shi nu suntem putzini cine s`a descurajat cha la ultimele doua int. am luat o pauza .. faraonu au mai fost intalniri shi au sa mai fie la care ai sa potzi veni chiar daca ai sa fhii a patra mashina .. hai sa nu ne descurajam din start .. cha nu e bineh deloc chiar va rog sa va abtzinetzi deocamdata de la astfel de comentarii .. merjem sambata la sv shi mai vb shi chu baietzii care va spun sunt deschisi sa vb shi sa ne ajute .. nu comentam aici pe forum deocamdata vad ca nu suntetzi deloc abitiosi shi ii descurajatzi shi pe restul chu posturile voastre .. vorbim unde shi cum ne intalnim sambata shi chu cate mashini suntem imi doresc sa fhim catzi mai multzi baietzi .. shi merjem la sv .. baietzii de acolo o sa ne ajute ptr. ca ei au mai facut int. de genu de cateva ori .. shi o sa ne dea ceva sfaturi ce putem face in bt

Viteza ucide !!

Last edited by Lucyfer; 01-06-07 at 00:25.
Lucyfer is offline   Reply With Quote
Old 01-06-07, 01:05   #240
danilox

Stage 4

danilox's Avatar

ma Lucyfer eu inteleg ce vrei tu sa zici acolo...tu vrei sa mergi la Sv dar la intalnirile din BT de ce nu ai venit ?poate ai fost dar eu nu te-am vazut.asa ca nu vb de ambitie.pe forum toti vb...dar de intalnit...va cotitzi mare parte din voi. in primul rand trebuie sa ne facem o comunitate aici in oras...nu sa mergem in alta parte , numai de dragul de a merge...si pt unii de a face o plimbare. sunt intradevar si omuletzi de 16 ani...asta e...bravo lor ca vin...dar restul de pe forum , unde sunteti...? la ultima intalnire care am fost...normal nu aveam cum sa vin...eram cu cel mic ramas acasa...dar...am venit cu tot cu el...cei care au fost stiu.daca vrei intradevar vii.la intalnire vin ...ba 5...ba 6...si in general cam aceeasi...uite...hai sa ne intalnim duminica asta...sa vad si eu cati veniti...is tare curios...chiar foarte...
danilox is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -