1. deci mad angel a luat legatura cu mine ... si vrea sa facem o intalnire la BT... eu unu si cred ca si ceilalti membrii din sv ar fi bucurosi sa va ajute ... dat pentru asta ar trebui sa veniti sambata la ora 17-17:30 in sv la ODN.. unde ne int noi...
2. ati vazut intalnirile 4tuning de la Iasi, Bacau, Piatra Neamt? ehh.. aja vrea si Mad Angel sa organizeze si in Botosani.. pt ca vad ca pe 4tuning membrii din botosani... incep sa tot apara... si trebuie sa va faceti recunoscuti.. noi cei din sv ne-am facut cunoscuti prin organizarea celor 3 curse de pe aeroport... si indata si cea de a4a... si prin prin participarea la acele intalniri de la Iasi, bacau, piatra neamt.. si chiar mai departe.. cluj si ungaria.. si sa nu uita si de 4Tuning Day si cel de anu trecut si cel de anu asta...
In BT am vazut ca este potential.. Espinoza cu shumi cu hot.. cu lucyfer cu mad-angel si cu altii incearca sa faca cva acolo... espinoza si ceilalti baieti mai sus enumerati sunt si membrii unui club.. singura voasrta problema este ca.. nu sunteti uniti.. si nu este bine
DECI INCAODATA VA ZIC... CA AR TREBUI FACUTA O INTALNIRE 4TUNING LA BT.. PT CA LUMEA NU STIE PREA BINE C E PE ACOLO.. SI CEI DE ACOLO NU STIU PREA MULTE DESPRE ACEASTA MISCARE...
CEI CARE VOR SA SE IMPLICE IN ORGANIZAREA ACESTEI VIITOARE INTALNIRI 4TUNING BOTOSANI... SUNT AJTESPTATI SAMBATA ORA 17-17:30 (5-5:30) LA ODN. IN SV... PT CEI CARE NU STIU UNDE ESTE ODN S AMA CONTACTEZE SI LE EXPLIC...
O zi buna.. si ajutati comunitatea 4tuning de la voi din oras
RESPECT.. KAmikazee Suceava