Va multumesc mult de tot ,m-am indragostit pt a doua oara de masina mea..mai am o rugaminte daca puteti sa o "vopsiti" alb perlat sau verde gen focus rs daca stiti despre care vb..multumesc maxim
E greu sa faci din negru-alb mai ales la o asa rezolutie
Va multumesc mult de tot ,m-am indragostit pt a doua oara de masina mea..mai am o rugaminte daca puteti sa o "vopsiti" alb perlat sau verde gen focus rs daca stiti despre care vb..multumesc maxim
E greu sa faci din negru-alb(sau o alta culoare) mai ales la o asa rezolutie
ok multumesc oricum deja am niste idei bine puse la punct dar as mai vrea daca puteti sa o "incaltati" cu jantele astea si sa o coborati cat mai mult ,adica sa intre putin gumele sub caroserie
ok multumesc oricum deja am niste idei bine puse la punct dar as mai vrea daca puteti sa o "incaltati" cu jantele astea si sa o coborati cat mai mult ,adica sa intre putin gumele sub caroserie
as dori sa trec la niste jante spitate...am cautat niste poze cu ce ar fi in plan
rugamintea mea ar fi daca ma puteti ajuta sa incaltam masina cu ele,fiecare in parte
va multumesc
__________________ Custom Bobo al meu "nigar briliant,pe Schmidt Vn line r18"...
Poate sa imi faca si mie cineva va rog masina negru mat si jantele in culoarea verde ca si janta din poza atasata !!?!?!?!
Multumesc anticipat !!
Eu as mai merge si pe niste interventii locale - minime, pe caroserie in culoarea jantelor ( eu as prefera albe , dar acum depinde de preferintele personale.. )
Defapt ma gandesc sa ii fac si 2 dungi (una lata si una ingusta ) pe partea dreapta care sa vina de sub bara fata -capota-plafon-capotaportbagaj-bara spate ! Inca nu is sigur de culoarea jantelor , tocmai de aia vroiam sa vad cum ar da negrul mat cu jantele verzi sau mov !