salutare tuturor...ma poate ajuta si pe mine va rog frumos cu o modificare sa imi lase si mie masina jos si sa imi faca interioru la jante diferite culori sa imi fac o idee...va multumesc frumos!!!
Ti-am facut mai multe culori din care sa alegi!
Quote:
Originally Posted by DanY Danutz
salut.
Imi face si mie cineva la daciuta asta jantele negre,albe si lasata mai jos de fata.As mai dori daca se poate si bad-boy look si capota negru mat sau lucios.
Multumesc
Negru lucios nu a iesit din cauza pozelor care nu sunt foarte bune...dar cat sa iti faci o idee
Quote:
Originally Posted by Wilgax
VA rog sa-mi faceti BMW-ul visiniu in culoarea albastra ca in a doua poza!Estoril Blau Metallic
Va rog cand aveti timp sa-mi indreptati si mie BMW-ul asta sa vada normal nu asa inclinat.Am avut o versiune de photoshop(pana sa inceapa trialul ca pe urma l-am sters)care facea si chestia asta.Daca puteti sa ma ajutati ar fi perfect.Multumesc mult!
Va rog cand aveti timp sa-mi indreptati si mie BMW-ul asta sa vada normal nu asa inclinat.Am avut o versiune de photoshop(pana sa inceapa trialul ca pe urma l-am sters)care facea si chestia asta.Daca puteti sa ma ajutati ar fi perfect.Multumesc mult!