as dori sa trec la niste jante spitate...am cautat niste poze cu ce ar fi in plan
rugamintea mea ar fi daca ma puteti ajuta sa incaltam masina cu ele,fiecare in parte
salutare. ma ajuta si p mn cnv cu niste culori la jante???
janta negru petrol ca in poza cu buza portocalie,verde sau rosu si cealalta partial neagra tot la fel,cu buza portocalie,verde sau rosu.
Astept si mai multe variante de la mai multi useri
Salut!!
Am si eu o rugaminte la voi....daca puteti sa i-mi lasati masina mai jos geamurile si jantele negre.si la poza din spate daca se poate si partea aceea cu galben si alb de la stop sa fie neagra.
Salut!!
Am si eu o rugaminte la voi....daca puteti sa i-mi lasati masina mai jos geamurile si jantele negre.si la poza din spate daca se poate si partea aceea cu galben si alb de la stop sa fie neagra.